Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vand i nyrerne hos foster

Jeg ved ikke om det er det rigtige sted at ligge det ind, men jeg var til scanning i torsdags på en scanningsklinik så altså ikke på hospitalet - hun sagde at baby havde vand i nyrerne, men det var altså ikke noget de sagde til misdannelsesscanningen - og nu er jeg bare vildt nervøs - er der nogle der har prøvet det før? 22+6

02-07-2016
CBC05
CBC05
Barn på 3 år og 1 måneder

Rina_87, kan du huske hvor meget væske der var for meget?
Vores lille dreng har åbenbart også alt for meget væske. Og ingen væske i blæren :(

30-01-2018
Katgammelgaard
Katgammelgaard

Her har min dreng også vand i nyrerne (læs for meget vand) så jeg skal til ekstra scanning i uge 32. Til MD sagde hun at det var helt normalt og at det i langt de fleste tilfælde forsvandt inden fødslen.

04-07-2016
Rina_87
Rina_87

Hun sagde bare at der var vand i nyrerne - og at det en gang i mellem var nødvendigt st baby fik antibiotika når han kom ud - jeg ved godt jeg bare kan ringe til min jordemoder ;) , og det er skam også gjort - det ville være rart hvis de så også tog telefonen ..

02-07-2016
CBC05
CBC05
Barn på 3 år og 1 måneder

Når de er så små må de gerne have vand på nyrene så jeg kan ikke forstå hvorfor hun bekymrer dig med det. Min datter havde det også til md men hun sagde at det var meget normalt men siden far til bebe havde problemer med nyrene så vi kom til en ekstra undersøgelse i uge 25 mener jeg det var. Ville ringe til hospitalet og spørge om de vil scanne dig for at bekræfte hvad de har set.

02-07-2016
JeanettThorn
JeanettThorn

Der må gerne være lidt vand ved nyrerne. Men er du i tvivl, så kontakt din jordemoder.

02-07-2016
Drustrup
Drustrup

Jeg kender ikke noget til det. Men du kan jo altid ringe til din jordmoder så kan hun forklare dig hvad det betyder. Og hvis det er nødvendigt en ekstra scanning. Forklarede hende der scannede dig ikke noget?

02-07-2016
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...