Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Regler for brug af mobil i skolen

Hvordan er reglerne på jeres børns skole, må de har mobilen tændt i skoletiden? Jeg er ved at skrive en artikel om det, og har indtil videre lagt et udkast op, men vil gerne have nogle flere eksempler fra skoler rundt om i landet.. I kan se udkastet her: https://www.netkablet.dk/mobilbrug-​skoletiden-forskellige-regler-holdni​nger/

09-07-2016
mortenstorgaard
mortenstorgaard

Min datter er ikke i skolealderen. Men min egen personlige holdning er at børn ikke bør bruge deres mobiler i skoletiden.

Faktisk har jeg den holdning til mobiler at dem bruger man kun til at ringe og sms'e korte beskeder.

01-11-2018
Henr83
Henr83

Jeg overvejer at købe en af disse nyere iphone modeller: https://shop.telia.dk/iphone/ciphone.html - dog ikke til barnet, men til min hustru, således at hun kan videregive sin iphone 6 til datteren. Men er en iphone for meget eller skal det være en så kedelig telefon som muligt, som kun kan ringe og smse? Hvad er jeres erfaringer?

Og selvfølgelig skal den kun bruges i fritiden og ikke i skolen! :)

22-10-2018
ThomasFran
ThomasFran

Jeg er lærer i udskolingen. Pp min skole måtte eleverne kun have mobiler i undervisningen, hvis læreren sagde, de skulle bruge dem (lommeregner osv)

11-07-2016
CPatmanidis
CPatmanidis

Jeg har ikke et barn i skolealderen. Men min egen personlige holdning er at mobiltelefoner hører til fritiden og ikke skoletiden. Man bruger kun mobilen til korte beskeder via et opkald eller en sms. Alle de andre ting mobiler kan nu til dags er spildtid/løs underholdning.

11-07-2016
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...