Enlig mor måske?

Jeg har i længere tid tænkt på at forlade min kæreste og blive enlig mor. Min kæreste er en fantastisk far, men en forfærdelig kæreste. Vores søn er snart 1 år og næsten fra dagen jeg blev gravid føler jeg at min kæreste er blevet et lille barn. Jeg skal konstant være efter ham hvis han skal lave andet end at sidde med hans telefon eller tusind andre ting. Jeg føler bare ikke at jeg mere overskuer at skulle være min kærestes mor, lave mad rydde op efter ham, sørge for alt mellem himmel og jord. Det går meget ud over mig psykisk kan jeg mærke jeg er ikke så glad som jeg plejede og være den glade kvinde der engang var glad for sig selv hun er der ikke mere jeg føler mig fanget for jeg elsker ham højt og det ville være svært at gå fra ham følelsesmæssigt men også at finde lejlighed og sådan. Jeg ved ikke om jeg vil fortryde det senere hen? Jeg tvivler meget for hvordan ville vores søn tage det hvordan fordeler man overhovedet den tid man har med sønen? Hvad har man ret til?

19-07-2016
Lizzy22
Lizzy22

Hvis du er ligesom mig og har prøvet alt så er det bare håbløst - ved præcis hvad du mener, hvordan du har det og hvad du snakker om - står desværre selv i samme situation :(

30-08-2016
Vlaerke
Vlaerke

Jeg vil give Trine1982 ret. En i min mødregruppe og hendes mand har også lavet den aftale om, at imens baby er under 2 år vil man ikke gå fra hinanden. 2 år er selvfølgelig lang tid men med små børn i huset er det ikke altid nemt at fokusere på parforholdet. Vi har fået vores første barn og i de snart 9 år min mand og jeg har kendt hinanden, har vores forhold aldrig haft det så hårdt som nu. Håber du tager den beslutning, som du føler er den rigtige for dig.

08-08-2016
Stougaardbonde
Stougaardbonde

Jeg tænker at du som start kan fortælle ham hvilke følelser og tanker du har gået rundt med... altså at du ikke kan det her ret meget længere og at hvis tingene bliver ved med at køre som de gør så bliver du nød til at slutte.. Hjælper det, så er det skønt, hjælper det ikke,så er det ikke smart at blive i et forhold som du bliver kørt ned af... Det er der ingen der fortjener... og det er ikke altid en god idé at blive sammen bare fordi man har et barn ... Det kørte min mor psykisk ned at blive med min far gennem min barndom... Nu er de gået fra hinanden og de har det begge to meget bedre... Både som venner og i deres nye ægteskaber :)

20-07-2016
ChellesSpunk
ChellesSpunk
Barn på 3 år og 10 måneder

Synes det er et stort spring og I skylder jeres søn at prøve til det ypperste. At have små børn er hård for parforholdet og man har en tendens til kun at se det negative. Fokuser på det positive... Du skriver selv at du elsker ham, så er der noget at bygge på, grib det... Istedet for at skælle ud så spørg om I ikke skal hjælpes med at lave mad, gøre rent, rydde op.... Når man er flere til det sure er der også dobbelt så meget tid til det skønne og til st nyde hinanden..

19-07-2016
CB hmm
CB hmm
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...