Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Menstruation

Hej piger. Ville bare høre jer om en ting. Jeg har en dreng på 13 måneder nu og fik min første menstruation ca 6 uger efter jeg stoppede med at amme ham da han var 12 måneder. Jeg har kun haft menstruation 1 gang siden d. 17/6 og det var overstået efter 4 dage. Jeg skulle så have haft mens for 2 gange for 9 dage siden, men har ikke set skyggen af det? Jeg har testen mig forleden dag da vi ønsker os en mere, men den sagde desværre negativ:( nogle der ved om det er normalt ens menstruation er så uregelmæssig? Eller ville i prøve og ringe og høre hvad min læge mener? Håber nogle ved noget på forhånd tak :)

24-07-2016
Andreagravfort
Andreagravfort
Barn på 2 år og 8 måneder

Hvor dejligt for jer! Et kæmpe tillykke ☺️💜

29-07-2016
JeanettThorn
JeanettThorn

Tillykke 😄💖🍼🍼

27-07-2016
Narjar92
Narjar92

Jeg er gravid tog en mere test mere her til morgen for en sikkerhedskyld og den viste positiv her 12 dage over tid❤️❤️❤️

27-07-2016
Andreagravfort
Andreagravfort

Hej Andreagravfort.
Jeg har lige fået min datter nr 2 for 18 uger siden.
Jeg fik allerede min menstruation efter 6 uger fra fødslen på trods af jeg ammer hende fuldt ud.
Efter det gik der næsten 7 uger før jeg fik næste menstruation, og nu 5 uger senere har jeg menstruation igen.

Samme skete ved min første datter. Det er overhovedet intet galt med. Din krop er ved at blive normal igen. Kan du ikke huske helt tilbage da din mens startede? Der har den sikkert også svinget i antal af uger :) Der går nogle måneder til et lille år, så skulle den gerne med 100% være stabil igen.

27-07-2016
MichelleDue
MichelleDue

Tænker at der ikke rigtig er grund til at kontakte lægen lige med det samme. Vent en uge eller to og så test igen. Men det kan sagtens være uregelmæssigt i starten. Og det kan lægen jo ikke gøre noget ved😉 så medmindre du er sikker på at du er gravid, så tag den med ro. Så bliver man også nemmere gravid.

26-07-2016
Tapirta
Tapirta

Ja tænker også det kan være helt normalt, men hvor længe tror du jeg skal gå uden og få der før jeg evt lige skal kontakte en læge?

26-07-2016
Andreagravfort
Andreagravfort

Tænker at den sagtens kan være meget uregelmæssige den første tid 😕

24-07-2016
JeanettThorn
JeanettThorn
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...