Graviditetstanker i den tidlige fase

Hej :) Jeg vil bare høre om der er andre der har haft lignende tanker eller følelser. Det er sådan at kæresten og jeg prøver at blive gravide. Jeg kom af med min hormonspiral d. 19.07.16 og ja, så er vi ellers igang med at prøve :) Jeg synes det er helt igennem fantastisk og vi flyver rundt på en sky af glæde :) Men... Jeg synes det er utrolig svært ikke at vide noget med sikkerhed. Jeg har haft kvalme, ondt i lænden, ømme bryster og nu til aften halsbrand, i 3 dage. Jeg føler virkelig at det bobler og bruser i maven. Jeg er helt med på at det nok bare er psykisk, da vi kun lige akkurat er gået igang. Men hold nu op jeg synes det er svært, ikke at vide noget med sikkerhed! Og så synes jeg også at det er svært, at de fleste påpeger over for mig, at det nok ikke lige lykkes lige med det samme, at jeg skal være realistisk og da der ingen grund er, til at stopp med rygning og alkohol, inden jeg reelt set er gravid og kan vide det med sikkerhed. Er der andre der går rundt med lignende tanker? Hvis ja, hvad gør i, for at være i det? På forhånd tak :) Mvh. Rosen.

29-07-2016
Rosen05
Rosen05
Planlægger

Tusind tak for svar, det er virkelig rart at høre, hvad andre går og tænker, det føles nemlig ikke som om, andre end kæresten, der rigtig forstår mig.
Men jeg læner mig op af, at jeg nok er blevet gravid, da jeg har haft utallige symptomer i flere dage nu og her fra fredag - lørdag, har jeg sovet 15 timer - og det har jeg ikke gjort siden jeg var gravid med min store søn, hehe, så vi krydser fingre :)
Men tusind tusind tak for jeres svar, det varmer oprigtigt :)

30-07-2016
Rosen05
Rosen05
Planlægger

Tillykke med projektet. Jeg var LIGE stoppet med p piller og blev gravid i første forsøg. Stort set. Det kan sagtens lade sig gøre

29-07-2016
kmbe
kmbe
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...