NIPT test, videre til fostervandsprøve

Skulle der mon sidde andre derude som kan komme med en beretning.. Vi var til NF alt så fint ud, så blev mine data tastet ind.. risiko blev sat til 1:178, vi blev anbefalet en NIPT test, ventede mange dage! I håb om et brev i eboks. Fik dog en opringning! Der er behov for en fostervandsprøve, for at udelukke trisomi 13. Andre der har været igennem det, som har lyst til at dele, både godt som skidt. - Jeg har svært ved at forholde mig til det,..

15-08-2016
Tine_B
Tine_B

Hos os så alt også godt ud men tallet viste 1:116 og vi fik foretaget moderkagebiopsi fordi den er 100% sikker og vi blev skannet fredag og fik tid mandag.. svaret fik vi at vide vi skulle vente på op til 14 dage men allerede om torsdagen var svaret der og var at vi ventede en rask dreng og det er han også.. en dum børnelæge tjekkede ham på barselsgangen og fandt at han havde fire fuget fingre dvs at den øverste fuge på hånden gik på tværs af hele hånden og ikke op mellem fingerne og det kunne være et tegn på downs også.. min mand blev meget nervøs men jeg som sygeplejerske sagde til lægen men vi har jo fået taget biopsi og det afkræftede downs så kan det da ikke lade sig gøre at han har downs!! Lægen sagde jeg vender det lige med min kollega og hvis I iklke høre noget så gør vi ikke mere !! Han er så efterfølgende været indlagt for malrotation af tarmene og opereret derfor og der sagde de søde børnelæger at der ikke var skyggen af downs på vores lækre lille dreng og det beroligede først min mand der.. Han ville først se ungen inden han turde tro på at han var 100% rask og så mødte vi lige sådan en dum læge på dag 1

13-10-2016
A6evre
A6evre

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

09-10-2016
mgid92
mgid92

Dejligt svar! alt er helt normalt og så fint ud. Puha. ☺ Tak til jer der tog tid til at svare.

26-08-2016
Tine_B
Tine_B

Tak for svar. Det er rart at høre fra andre, især når man ikke lige ved hvordan man skal forholde sig til det.. Det kan jo gå begge veje. Dejligt for jer at de var hurtige m svar, det håber vi også på:)

16-08-2016
Tine_B
Tine_B

Øv! Jeg endte på næsten samme tal - 1:172. Fik tilbudt en moderkagebiopsi allerede tre dage senere. Det var hårdt at gå og vente på svar. Vi havde fået at vide at der kunne gå op til 14 dage! Heldigvis arbejdede de effektivt, så vi fik svar allerede 3 dage senere. Og alt så godt ud! Heldigvis! Krydser fingre for dig og håber på at alt er som det skal være.

16-08-2016
Brittsimone
Brittsimone
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...