Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

os med september 2015 børn

Nu har jeg jo set i flere af mine og andres oplæg at vi er flere der har børn fra september 2015. Syntes så det kunne være sjovt med vores "egen" tråd hvor vi kan søge råd og snakke børn :) Jeg har først spurgt til vægt og sådan og endnu en gang vil hegn lige høre hvor store jeres børn er blevet nu. vægt, højde og hvad str i bruger i tøj? :) Mvh Z og mor.

02-09-2016
Mussi85
Mussi85
Barn på 2 år

Tillykke med de 2 år 😊😊 vores krudtugle bliver 2 om 9 dage, de store er begyndt at tælle ned:).

17-09-2017
sølsnes
sølsnes

I dag bliver Emilie 2 år :)

En stor dag, tænk at det er 2 år siden mit lille mirakel kom til verden.
Hun blev forkælet med æbleskiver m. syltetøj og flormelis samt kakao til morgenmad :)

Hvad med Jeres børn? Jeg ved der er nogen af dem som allerede er 2 år nu og så må der også være nogen som snart bliver det.

17-09-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

I dag er der kun 1 måned til min lille pige bliver 2 år - utroligt som tiden går.

Så varer det ikke længe før den står på børnehave.

I min kommune tilbyder sundhedsplejersken et 2 års-tjek også selvom der jo er det obligatoriske lægetjek, jeg overvejer lidt at tage imod tilbuddet - det kan jo ikke skade at få 2 professionelle vurderinger på barnets udvikling.

17-08-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

Helt vildt som tiden går :)

Nu er E blevet 22 mdr. tænk bare kun 2 mdr. til mit lille pus bliver 2 år.

Der er sket meget på disse næsten 2 år, hun er strid for tiden - men hun vil altid være mit livs lys.

Hun snakker løs og hun er efterhånden så sprogligt dygtigt - så det ikke kun er hendes mor der kan forstå hvad hun siger :)

Favoritsangen pt. er Pjerrot sagde til månen, men Lille Peter Edderkop & Hjulene på bussen er også stadig på hitlisten.

21-07-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

I dag nævnte dagplejen at E er skudt temmelig meget i vejret her på det sidste og selvom jeg for nylig skiftede til str. 86, blev jeg nysgerrig og målte hende - siden d. 22/4 er hun vokset 3 cm. så nu er hun 87 cm. :)

Sprogmæssigt er der også sket rigtig meget - nu kan hun sige små sætninger (så man forstår hvad hun siger). Men det er stadig mest 1 til 2 ord af gangen hun bruger.

Hun er mega glad for sangene Drala, Lille Peter Edderkop & Hjulene på bussen, så dem synger vi meget. Hun har længe sunget teksten til Drala (indrømmet den er også nem) - Nu er hun så begyndt at synge med på teksten til Lille Peter Edderkop (dog kun "Så kom solen", den linie synger hun konstant - så det er lidt ligesom der er gået hak i pladen) Og mht. Hjulene på bussen, der kan hun 3 linier fra sangen "Rundt, Rundt, Rundt" "Båt, Båt, Båt" og "Av mit hovedet". (Den sidste del stammer fra Jesperhus's version af sangen - det er en giraf der er kommet ombord på bussen, søg efter den på youtube hvis I ikke kender den) :)

Hvordan går det med Jeres rødder?

29-05-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

Hej sølsnes, E er også temperamentsfuld og i øjeblikket er hun virkelig en dramaqueen.

Der er dage hvor hun nægter at sige farvel, så er der dage hvor hun stortuder når jeg går - så for tiden går jeg når hun er optaget af leg for at undgå en ulykkelig lille pige.

I weekenden fik hun 3 hysteriske anfald på 1 dag. Det blev for meget for mig, så til sidst røg hun på hovedet i seng.

Og så er hun bare mega trodsig for tiden. Mega provokerende.

03-05-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

Hvor store er Jeres rødder nu?

Jeg har lige målt E og hun er 83 cm, så igen er vi på grænsen mellem tøjstørrelser. Noget er for småt, noget er for stor og noget passer perfekt.

22-04-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

Hvorfor er mænd så dumme?????? :(

Her til aften valgte E at kravle op i sin dukkevogn, hvilket resulterede i at hun faldt med hovedet først ned i gulvet, ret hårdt fald.

Tøsen tuder gevaldigt og det første jeg tjekker er selvfølgelig hendes tænder. Jeg ser blod i kanterne omkring de to midterste fortænder (i overmunden). Trøste, trøste, trøste og så får lidt vand - alt er ok.

Jeg siger så til min kæreste at han er nødt til at tage hende med til tandlægen i morgen for at tjekke at alt er ok. Og hans svar er så "Er det nødvendigt" Øh ja, jeg så blod, "det kan da lige så godt være fra hendes læber", øh ja, det kan det - men man skal have tjekket tænderne hos tandlægen, for at det kan meldes til forsikringen.

Jeg svarer så mega køligt, nå jamen hvis du har andre planer i morgen - så kan det da også vente til på onsdag, når jeg selv har fri.

Hvorfor er mænd så dumme? Helt ærligt - det er jo ikke første gang hun slår tænderne, og der fik hun dem også tjekket.

17-04-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

E kan godt blive hysterisk. Men der skal meget til, oftest er det fordi hun er mega træt.

Man siger jo om børn i 2 årsalderen at de bliver trodsige, men det er E dælenme allerede. Hun kan være noget så provokerende og i øjeblikket er alting bare nej, så det kan være svært at vide hvad hun vil.

29-03-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

Vi lavede en kold tyrker fredag med hans go nat flaske.. han har de sidste par uger haft dage hvor han spiser rigtig godt til aften og trods det en hel flaske.. som resulterer i opkast 10 min senere og total bundskift af alt i sengen.. det er gået nogenlunde.. har haft 2 dage hvor det har taget halvanden time og få ham til at sove.. hvis jeg forlader værelser skriger han helt vildt, så har måtte tage computeren med ind for at læse mens han faldt stille og roligt i søvn.. Han virker ikke til at mangle sin flaske han er mere modvillig i at skulle sove da han tømmer sengen for alt udover madras :).. men han sover hele natten igennem efter flasken er væk det gjorde han ikke inden heller ikke selvom det er blevet sent eller taget tid at putte.. M er en total ude dreng og bliver vildt hysterisk hvis han ikke må komme ud når han kommer hjem fra vuggestue.. hvordan er jeres med temperament.?

28-03-2017
sølsnes
sølsnes

Så længe det fungerer med at sove i samme rum evt. seng - så skal I også bare tage Jeres tid med det. Men ikke for længe, for jo ældre barnet er, jo sværere kan skiftet til eget værelse blive mega svært.

27-03-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

27-03-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...