Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

os med september 2015 børn

Nu har jeg jo set i flere af mine og andres oplæg at vi er flere der har børn fra september 2015. Syntes så det kunne være sjovt med vores "egen" tråd hvor vi kan søge råd og snakke børn :) Jeg har først spurgt til vægt og sådan og endnu en gang vil hegn lige høre hvor store jeres børn er blevet nu. vægt, højde og hvad str i bruger i tøj? :) Mvh Z og mor.

02-09-2016
Mussi85
Mussi85

Nu er vores unger jo snart 4 år...

Har Jeres haft skoldkopper endnu?

E har ikke haft skoldkopper og vi er så småt begyndt at overveje at købe skoldkoppevaccinen i stedet for at lade en få sygdommen med alle de irriterende sår der klør og giver skorper/ar - især fordi man kan risikere at få helvedesild senere hen når man har haft skoldkopper.

Jeg har haft helvedesild. og det er langt værre end skoldkopperne - for det svier og brænder.

21-05-2019
Henr83
Henr83

Det endte med at jeg selv måtte ringe og bestille en tid hos Tandlægen til 3-årstjekket

E fik stor ros, fine tænder som var flot børstede.

Så det var en super fed oplevelse både for mor og barn.

02-03-2019
Henr83
Henr83

Børnefamilieydelse d. 20/10 - det er jo en lørdag.

Får vi dem om fredagen eller om mandagen, hvad tror I?

17-10-2018
Henr83
Henr83

Ja det er lige med at få alt til at hænge sammen, tror vi fik besked i maj at vi skulle bestille tid, men der har været meget mangel på tandlæger så derfor lang ventetid. Mener de plejer at sige 2 år og 9 mdr her i Aabenraa

14-09-2018
sølsnes
sølsnes

Jeg giver det lige en chance, mht. tandlægen - hvis ikke der kommer noget i næste uge, så ringer jeg selv. For det skal være i September - jeg ved ikke hvor meget tid jeg har i Oktober.

14-09-2018
Henr83
Henr83

Ja tiden flyver afsted . I Aabenraa kommune modtager vi brev om tandlæge skal til tandlæge med lillemanden mandag 👍.

12-09-2018
sølsnes
sølsnes

På mandag bliver Emilie 3 år :)

Utroligt som tiden går. Hun er en djævel i øjeblikket, jeg har konstant små konflikter med hende - ofte i forbindelse med tøj og bleskift, eller i klassikeren - når vi skal skynde os ud af døren for at komme i børnehave.

Men bortset fra det er hun en drøm. Min elskede lille prinsesse og charmetrold :)

Hun skal jo til lægen i forbindelse med et 3-års check, skal lige tage mig sammen til at ringe til lægen...
Men hvad med tandlægen ringer man og bestiller tid eller får man en tid tilsendt?

11-09-2018
Henr83
Henr83

Nu har Emilie gået i børnehave i en lille uges tid og det går bare super godt.

De 2 første dage var lidt svære, men nu har hun vænnet sig til stedet og til de voksne - så nu kører hun bare derudaf.

Hun er endnu ikke parat til at slippe luren, men måske når hun har gået der en måned - kan vi eksperimentere med blot 1 dag om ugen og så øge antallet som dagene går.

06-08-2018
Henr83
Henr83

Spændende med alle de gode ting der sker med vores små pus 😊 der ikke er helt små mere.. er hvor det bare fedt at se hvordan de udvikler sig og udfordre verden .. M skal starte i børnehave 1 august og er hel klar 👍, så tænker vi bruger ferien på ble projekt hvilket han er godt igang med i vuggestuen, kan ikke finde ud af om vi skal prøve sutten eller om der sker for meget så 🤔🤔

05-07-2018
sølsnes
sølsnes

Vi har gang i projekt slut med sut og det går egentlig meget godt i betragtning af at E i lang tid har haft den næsten 24/7 når vi har været hjemme. Hun græder når hun kommer i tanker om den, men sover faktisk fint uden sut (vågnede kun 3 gange den første nat) og hun spørger en del efter den - mest om morgenen og lidt i løbet af dagen. Vi har ferie nu, så nu tager vi kampen - for det er nu vi har overskud til det.

Og på tirsdag skal vi besøge den børnehave hun skal gå i :) Det bliver spændende....

24-06-2018
Henr83
Henr83

Så er Z startet i børnehave 😱 Det går så stærkt!

05-06-2018
Mussi85
Mussi85

Han går i vuggestue nu, så han er ofte på den store legeplads i børnehaven. Han har for meget krudt i rumpen til at sidde stille til en bog 🤣🤣. Har været på bib med ham flere gange og de store en kæmpe succes her. Han er begyndt at tisse hvergang han kommer på wc og tisse både hjemme og i vuggestuen. Samt han ofte er tør efter middagslur, så spændende om han smider bleen inden børnehave start. Han er blevet utrolig selvstændig efter en periode på 4 mdr hvor jeg har været dårlig gående og ikke har kunnet meget. Så han var “nød” til selv. Det har været en gevinst nu kan jeg se. Hvordan går det med jeres små pus 😊

02-04-2018
sølsnes
sølsnes
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...