Pligtsex

Hvad er Jeres holdning til pligtsex? Med pligtsex mener jeg når man giver efter for mandens/kærestens lyster selvom man ikke selv har lyst - sådan lidt for husfredens skyld.

25-09-2016
Henr83
Henr83
Barn på 1 år og 9 måneder

kmbe, du lyder simpelthen for kedelig. Nu har jeg læst flere af de indlæg, hvor du kommenterer og jeg ved ikke, om du føler, du er en form for strong woman, men jeg læser det i stedet som en utrolig egoistisk person, der må være temmelig træls at være sammen med.

20-08-2017
malther
malther

DYRKE ikke dyre

27-09-2016
kmbe
kmbe

Jeg synes bare at det er forkert at dyre PLIGT sex når man ikke har lyst... Hvorfor skal mandens behov komme over kvindens bare for husfredens skyld (bruger trådstarters egne ord)... Det er i min verden helt forkert

27-09-2016
kmbe
kmbe

Sexlivet her er ikke-eksisterende og har ikke været det i et par måneder - men det er mere fordi jeg har været så øm i mit bækken, og dermed har lysten overhovedet ikke været der; til gengæld ville min kæreste også blive ked af det, hvis han vidste jeg kun dyrkede sex med ham for pligtens skyld, så vil han langt hellere vente :)

27-09-2016
Roamer
Roamer

Jeg er også glad for at høre jeres indstilling til hvad "pligtsex" egentlig er. Her har min mand i mange år også haft et større behov end mig, eller det vil sige vi er nok bare begge to MEGET typiske repræsentanter for hver vores køn 😉 jeg har brug for kys, kram og kærlige ord før sex, hvor han har brug for sex før han giver kys, kram og kærlige ord... Så på den måde indgår vi jo alle kompromiser indimellem og det skal man også. Vi har været sammen i maaaaaange år da han er min high school sweetheart og u den tid er der blevet dyrket en del plogtsex, men dæleme også meget af det sjove 😄😜

26-09-2016
shanoma
shanoma

Hvor er jeg glad for at læse Jeres svar. Det er således at jeg selv går ind for pligtsex - da jeg meget sjældent har lyst til sex og hvis det kom an på hvornår jeg ville, så ville vi primært dyrke sex om sommeren og det synes jeg ikke er fair overfor min kæreste.

Desuden så nyder jeg det jo, når først vi er kommet i gang - selvom jeg var for træt til det og helst ville sove. Indrømmet, jeg vælger dog ofte med vilje stillinger - hvor jeg ved at han kommer hurtigt, for selvom jeg nyder det mens vi er i gang, så vil jeg også meget gerne have min søvn.

25-09-2016
Henr83
Henr83
Barn på 1 år og 9 måneder

Og sex handler ikke kun om at få lettet trykket. Det er ikke altid kun fysisk 😉

25-09-2016
Chellevick
Chellevick
Barn på 1 år og 11 måneder

Når man er i et forhold og man gerne vil have det skal fungere i mange år frem, så er kompromiser, give-and-take og åben kommunikation ultra meget vigtigt. Så tal om hvorfor du ikke har lyst, men en gang i mellem må man også give af sig selv for at gøre den anden glad. Et forhold holder ikke hvis man altid holder på sin ret og hvad man selv kun har lyst og ikke lyst til

25-09-2016
Chellevick
Chellevick
Barn på 1 år og 11 måneder

Faktisk gjorde jeg det under graviditeten, fordi det gør ham så glad - så faktisk synes jeg ikke det er forkert - det er jo ens eget valg - og når det kom til stykket var det jo faktisk ret rart, det er bare det der med 'at tage sig sammen'.... og det er sgu vigtigt at holde det kørende, ellers er det endnu sværere at komme i gang igen... men selvfølgelig skal man være tro mod sig selv og sin krop...

25-09-2016
Esiulul
Esiulul

Øh at det skal man selvf. ikke gøre????? For husfredens skyld?!! Jeg gør sgu ikke noget, jeg ikke har lyst til, bare så min kæreste kan få lettet trykket.

25-09-2016
kmbe
kmbe
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...