søges støtte og gode råd til, os med drengen der ikke taler

hey alle. min dejlige dreng er nu 2 år og han siger kun lidt.. hans vuggestue har naturligvis ytret bekymring om ham og hans velvære. men det er bare så hårt at få de der " snakker i nok med ham derhjemme", "sørger i for at benævne og pludre med" ect. Og det eneste jeg kan sige " ja selfølig det har jeg gjort siden han blev føt, sunget/ snakket / pludret mm" Når man så spørger hvad de gør, fortæller de om situationer hvor de har problemer med at komme i kontakt med ham og at han derfor tuller rundt for sig selv. MEN FOR FANDEN (undskyld mig) Det er da nettop det han ikke må! Har i nogle taktikker, råd eller bare god støtte og erfaring til mig - så ville jeg være evigt taknemlig.

26-09-2016
bastian 2014
bastian 2014

Hov jeg ser lige at dit indslag er lidt gammelt efterhånden (jeg er ny her - Sorry) men jeg håber at det går godt med din søn :)

29-01-2018
LaCris
LaCris

Jeg er pædagog og har set lidt af det hele. Børn der ikke taler er ikke ualmindeligt, men selvfølgelig noget man skal være opmærksom på, og få undersøgt. Vuggestuen burde også have vejledt jer. Gå til jeres egen læge og tal om mulighederne, men at starte ved væske i ørerne er altid godt.Suppler evt jeres ord med babytegn (tegn til tale/ forsimplet tegnsprog) det kan booste mange børn igang, idet det styrker deres selvtillid. De vil typisk også få et større ordforråd, når de går igang efterfølgende.

29-01-2018
LaCris
LaCris

Min søn sagde ikke et ord før han var to år. Han er nu 4 og er helt fint med. Til gengæld så var han laaaangt foran sine jævnaldrende motorisk set. Og det er bevist at man ikke kan begge dele. Så jo få tjekket ørerne for væske, men ellers se tiden an, hvis der ikke er noget med hørelsen. børn er forskellige 😊

26-09-2016
shanoma
shanoma

Har I fået ham tjekket for væske i ørene?
Min mand havde som barn væske i ørene og havde de samme symptomer som du nævner. Han kunne ikke høre og havde intet sprog før han var 4-5 år. Det var der man fandt ud af det.
Han gik også rundt i sin egen verden, netop fordi han intet kunne høre.

26-09-2016
Chellevick
Chellevick
nyfødt baby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...