Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Søger gravide/ kommende forældre

Er der mon nogle kommende mommys i kbh der kunne tænke sig, at hygge sludre? Jeg er 26 år og gravid med 1 barn. Min kæreste i gennem halvandet år har sgu ikke taget nyheden så pænt, men han elsker mig og skal selvfølgelig nok være en del af det sammen med mig. Han skal vidst stadig bare lige sluge den. I dag er jeg 13+4, og synes det kunne være interessant at snakke med nogle andre om deres følelser og erindringer om deres nye kommende rolle som mor og familie for den sags skyld :-)

03-10-2016
Jennofer
Jennofer
Barn på 3 år og 7 måneder

Hvornår har du termin? Jeg er med i en gruppe på Facebook for gravide i København med termin i juli, vi har snakket om at mødes og snakke:) selvom du har termin i juli tror jeg sagtens du kan komme med i gruppen:) den hedder juli 2017 MM København. Kan godt være du skal tilføjes af en i gruppen, men så evt ansøg mig på Facebook, jeg hedder Mille svane, så skal jeg nok tilføje dig:)

05-02-2017
Millesvanek
Millesvanek

Hej Jennofer 😊 jeg er 25 år og også gravid med mit første barn. Jeg bor på Frederiksberg. Er 21+4 i dag, så over halvvejs 😅 jeg vil meget gerne hyggesnakke hvis du stadig er interesseret. 😊

17-01-2017
caraluna
caraluna
Baby på 1 måneder

Jeg er godt nok kun 8+2 og er 22 år.. Bliver fylder år lørdag D21 januar.. Jeg er altid frisk på nye bekendtskaber.. Hvad venter du?

17-01-2017
NadjaOlsen
NadjaOlsen
Barn på 3 år og 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...