Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Voksi, køre- eller kombipose

Hej. Hvad er forskellen på en voksipose, kørepose og kombipose? Hvilke skal jeg vælge?

06-11-2016
MissRana
MissRana
Baby på 11 måneder

Undrer mig lidt mht. min kørepose. Jeg har tidligere (uden problemer) lagt E ud kun med hue på. Men dagplejemor siger at den ikke er tyk nok og at E skal have en sovedragt & hue på - hver gang jeg lægger hende ud med dragt og hue, så er huen gennemblødt. Til vinter (hvis der kommer sne) har dagplejemor planer om at lægge en ekstra dyne på køreposen. Jeg frygter at E kommer til at fryse, men samtidig synes jeg der er synd for hende - hvis hun har det for varmt.

10-12-2016
Henr83
Henr83
Barn på 2 år og 9 måneder

Tænker ikke børn får allergi af uld, eftersom der bliver lavet næsten alt i uld til børn. Børn og babyer varmeregulerer rigtig godt i uld. Derfor vores søn sover med en ulddragt under dynen (som er dun) udenfor. Samt vi bruger uld bodyer

08-11-2016
Chellevick
Chellevick

Så jeg skal gå efter uld ? Kan børn få allergi af det egentlig ?

08-11-2016
MissRana
MissRana
Baby på 11 måneder

Vi har en voksi til barnevognen, med uld.. Den er fantastisk, den store sov bare i body, strømper, vanter og hue da hun brugte den, selv på KOLDE vinterdage, men hun er også et varmt barn.. Den lille var ca 8 mdr sidste vinter, og knap så varm, hun havde strømpebukser og en tyk bluse på, de koldeste dage..
Vi har også en kørepose til klapvogn - en der fulgte med, den er også super men der skal tøj på i, uldtrøje/ulddragt og vanter+ hue afhængig af hvor koldt der er..

07-11-2016
Chili46
Chili46

Det tjekker jeg ud - tak

06-11-2016
MissRana
MissRana
Baby på 11 måneder

Så ville jeg måske foreslå Sleepbag, den kan købes i Ønskebørn bla. Den kunne være super til dit behov. Det er en kørepose, hvor man kan få plade til, så den kan fungere som lift, samt man kan få legestænger til, så den også kan bruges som aktivitetstæppe.

06-11-2016
Chellevick
Chellevick

Jeg har behov for en pose der holder mit barn varmt uden at skulle vikle det ind i dyner og tæpper i snevejr. Samtidig lå det gerne fungere som en legetæppe der kan åbnes op. Er usikker på om det skal være med uld/får eller din?

06-11-2016
MissRana
MissRana
Baby på 11 måneder

Skal lige siges at her har behovet ikke været der, for en kørepose eller combipose. Vi har en Bugaboo vogn, hvor barnevognsdelen har fungeret fint som lift. Og han har en ulddragt og dyne på når vi går tur eller han står ude og sover. Vi har dog tænkt os at købe den kørepose der matcher til siddedelen. Men den minder vel egentlig bare mere om en lille lomme han kommer ned og sidde i

06-11-2016
Chellevick
Chellevick

Voksipose eller voksi er et mærke. Kørepose er vel egentlig bare en soveposelignende ting som man kan købe til enten sin barnevogn, klapvogn eller autostol. Combipose er en kørepose bare med en udtagelig plade og hanke så den også kan bruges som lift. Hvad du skal vælge kommer jo an på dit behov 😊

06-11-2016
Chellevick
Chellevick
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...