Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Puttehelvede

Hjælp !!!Vores datter som bliver tre til januar er fuldstændig umulig at putte om aftenen 😬Den bliver nemt 21.30 inden hun sover selvom vi starter 18.45 .Vi er helt i bund overskudsmæssigt og det ender altid i en konflikt hvor vi råber og skriger 😢Hun græder og siger hun er sulten ,men spiser ikke altid noget de gange vi overgiver os .I dagplejen sover hun ca 2,5 time og i weekenden sover hun ca 3 timer de dage det lykkes at få hende til at sove .De dage hun nægter at sove ender eftermiddagen med skrig og skrål .I hverdagen er hun sur og ked af det om morgenen fordi hun jo selvfølgelig har sovet for lidt . Vi har prøvet at korte middagsluren ned men uden held. Hvad gør vi ,noget skal der ændres NU🤔 Hvordan sover jeres børn ?

22-11-2016
Baby1214
Baby1214
Barn på 3 år og 8 måneder

En distraherende og hyggelig natlampe har hjulpet os. Vi købte Djeco kuglen som lyser og har glimmer:
http://www.monito.dk/maerker/djeco/djeco-snekugler.html

26-04-2017
GryRi
GryRi

Eksperterne siger at søvn avler søvn, men det tror jeg ikke en skid på (skulle der stå) vi er begyndt at skære meget ned på frugten ( idet jun elsker frugt ) for at undgå for meget frugtsukker.....måske vil det hjælpe ??

03-01-2017
Pige80
Pige80

Hvor er jeg glad for dette emne!! Vi har også store problemer med putning. Især lige for tiden, så håber det er en fase. Den bliver for det meste 21.30-22 stykker og vi putter kl ca 19.30-20stykker. Vi går ind og ud af værelset med mellemrum og siger godnat. Hun er nu begyndt at tager alt tøj og bleen af og kaste det ud af sengen. Hun er skiftevis griner og græder inder hele seancen. Hun er 2,3 år og sover ca 1 1/2-2 timer. Overvejer virkelig at skippe luren selvom hun ikke er så gammel. Eksperterne siger at søvn avler søvn men det teorien ikke en skid på( min datterhar i hvertfald ikke læst bøgerne )

03-01-2017
Pige80
Pige80

Vi har haft den samme rutine siden hun var fire mrd med små justeringer .

27-11-2016
Baby1214
Baby1214

Vi har nu i 5 dage prøvet bare at hun kunne hvile sig .Hun er faldet i søvn tre dage lidt sent .De fleste dage har det været ulideligt for os alle så imorgen sover hun til middag igen .Problemet er bare at hun tit ikke gider i weekenden og kan ikke ligge i barnevognen mere.Hvad laver I andre med jeres børn inden sengetid og hvor lang tid sover de til middag .

27-11-2016
Baby1214
Baby1214

Min helt personlige holdning og mening, baseret på mig 😉 Nej ville ikke mene at børn kan være bange for at falde i søvn. Måske hvis de døjer rigtig meget med mareridt som påvirker dem, ellers ikke. Tror børn ikke gider sove, fordi de ikke vil gå glip af noget. 99% af alle børn skal teste deres forældre og grænserne af. For nogle er det putning, andre spisning og andre noget helt tredje og fjerde. Nogle børn gør det med mange ting. Men det at skulle være bange for at falde i søvn, holder ikke i min bog. Så kan det sagtens være der er nogle kloge hoveder som mener noget andet. Fred med det :) Nu var det bare min helt ærlige og personlige mening

27-11-2016
Chellevick
Chellevick

Kan de godt være bange for det? 😳

26-11-2016
OsTo8915
OsTo8915

ville beholde luren og så lægge jer ved siden af hende og måske læse en bog sammen med hende. Men ligeså vigtigt finde ud af hvad hun ikke kan lide ved putningen for for mig lyder det som om hun måske er bange for selve det at falde i søvn

26-11-2016
Dorthe1976
Dorthe1976
Baby på 11 måneder

shanoma -TAK for de gode råd! Jeg tror jeg napper nogle af dem! Rigtig god ide med faste rutiner inden selvfølglig og et vækkeur 👍🏻👍🏻👍🏻 Vi starter fra i morgen! Tak :)!

25-11-2016
OsTo8915
OsTo8915

Meget enig med shanoma og så synes jeg ikke nødvendigvis I skal fjerne luren, men måske bare skære den ned til en times tid 😊

25-11-2016
Chellevick
Chellevick

puha det lyder hårdt 😧 kodeordet er at holde hovedet koldt! 😈 tænker i skal sørge for en fast rutine. F. eks. nattøj, tandbørste, sang eller historie, men beslut jer for om det er én eller to eller om i vil bruge 5 eller ti minutter på hyggen. hvis ikke hun vil acceptere at i siger stop, så sæt et ur til at ringe og sig at når uret bipper så er det godnat, på den måde er det uret hun skal blive sur på ikke jer 😉Efter hyggen så er det Godnat! Undgå øjenkontakt!!! Det stimulerer blodtrykket og holder hende i gang. Tal dæmpet og roligt og med så få ord som muligt. helst bare shhhh.... og Nu skal du sove. Og nu til finalen- ALDRIG ALDRIG ALDRIG giv efter!!! Hun skal ikke op og have mad eller noget andet. Hvis du holder stand i 4 dage og overgiver dig på dag 5, så har du bare lært tøsen at stædighed betaler sig og næste gang så skriger hun 7 dage før du giver efter og næste gang 10 og så fremdeles.... Det er skruen uden ende 😉 her har vi haft fast rutine siden de var 4 måneder og vi har 7-9-13 aldrig haft problemer med putningen af hverken H på nu 4,5 år eller lillebror på knap 11 måneder. Held og lykke til jer.

25-11-2016
shanoma
shanoma

Vi tog den væk og lod ham komme i seng tidligt om aftenen når han var træt... det krævede en del at holde ham vågen efter kl 15 men vi underholdte ham og forbød tv osv... ☺️ det gik rigtig fint..👏👏

24-11-2016
LisbetVE
LisbetVE
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...