Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

FORKØLELSE

Hej piger. Jeg er i dag 34+5 og har siden i mandags været ret så forkølet.. Jeg har haft dårlig hals og hostet rigtig meget, derudover har jeg været snottet og nyst rigtig meget.. Min stemme har det heller ikke så godt.. Jeg hoster så meget, at det gøre ondt i højre side af maven når jeg hoster, som om det er ømt.. Nogle der har prøvet lignende? Hvad kan man gøre? :( Jeg ringede til min læge som fortalte, at jeg intet andet end at slappe af kunne gøre, men måske nogle af jer har nogle gode råd så jeg kan komme på toppen igen?

15-12-2016
Monakayed
Monakayed
Baby på 14 måneder

Hej du kan have fået en lille fibersprængning i maven det prøvede jeg for små 16 år siden pga hoste i over 1 mdr. Du kan trykke der hvor det gøre ondt og gerne lidt hårdt og nej der sker ikke barnet noget da der er masser af vand rundt om.
God bedring

31-12-2016
Leaped
Leaped

Det er ganske normalt 😉👍 Jeg er 35+1 idag og sidste uge var jeg i samme situation. min stemme var væk, jeg spiste halstabletter og brugte saltvandsspray til næsen inden sengetid. Heldigvis gik Ømheden væk og er helt ovre det nu. Jeg får hvert år en vaccine mod influenza, så det var bare en forkølelse, men derfor bliver man stadig bekymret for bebs når man både høster og nyser. Man strammer jo mavemusklerne hver gang. Jeg tænker det kun er god træning til din livmoder og din forestående fødsel, at være i stand til at bruge musklerne 😉 Rigtig god bedring

17-12-2016
Jules28
Jules28
Baby på 15 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...