Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Juleaften/Julegavern​e

Som barn glæder man sig jo ekstremt meget til julegaverne. Det gør jeg pludselig også nu hvor jeg er blevet mor - jeg er helt vildt spændt på at se hvad min datter på 15 mdr. får i julegave i år :) Det bliver spændende at se hvor mange af gaverne der matcher ønskelisten; https://www.libero.dk/foraldresnak/​amne/259709-os-med-september-2015-bo​rn-julegaveonsker og hvor mange af gaverne der er købt særligt med E i tankerne (altså gaver som ikke var på ønskelisten) Jeg kan næsten ikke vente til i morgen hvor vi holder jul med svigerfamilien & igen til 2. juledag hvor vi holder jul med mine forældre :)

23-12-2016
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

Jeg ved godt at man ikke skal lide af havesyge, men bare sætte pris på tanken bag gaven.

Men kors hvor blev jeg skuffet over nogle af gaverne som E (15 mdr) fik af svigerfamilien. Ikke 1 af dem holdt sig til ønskelisten og der var ellers ting som vi virkelig har behov for, så dem må jeg ud og købe selv.

Jeg vidste på forhånd at onkel havde købt tøj og det stod der sådan set også på ønskelisten - men jeg havde håbet på noget andet. Det skal ikke byttes for det er såmænd sødt nok.

Kun Fasters gave blev jeg oprigtig glad for, det var et personlig puslespil med hendes navn, der senere hen kan limes sammen og bruges som dørskilt til værelset.

Enten så laver jeg en ønskeliste i mega god tid, julen 2017 - eller også dropper jeg det helt.

Min egen familie havde delvist holdt sig til ønskelisten, men jeg vidste hvad E ville få, fordi de havde ringet og forhørt sig. Derfor blev jeg lidt øv juleaften, da jeg så at E fik en gyngehest af mine svigerforældre - for jeg vidste at min søster også havde købt en. Ingen af delene kan byttes, men nu har min kæreste og jeg besluttet at den fra min søster beholder vi selv og den anden kan så stå hos hans forældre der alligevel passer E ret tit.

Hvad med Jer blev I glade for gaverne til Jeres små tumlinger?

29-12-2016
Henr83
Henr83
Barn på 2 år
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...