Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Babyguru? Få en til at observere vores hverdag

Hej alle. Jeg har engang hørt noget om, at man kan få en ud og observere vores hverdag med barnet, og komme med gode råd til hvad man evt. kan gøre anderledes. Er der nogen som ved, hvad jeg skal søge på? Vores dreng er stort set altid umulig om søndagen, og vi tænker hver gang, hvorfor? Er det fordi han trænger til at blive stimuleret mere? Vi glæder os hver mandag til st aflevere ham i vuggestuen, hvor han bliver stimuleret på en helt anden måde end herhjemme. Vi ved jo godt, at vuggestuen er lavet til børnene, hvorfor de må stortest alt. Når vi spørg hvordan han er dernede, er han den gladeste dreng i hele vuggestuen, og de hører ham aldrig, som i aldrig at græde. Herhjemme er der mange ting han ikke må, og det forstår han jo ikke endnu. Han er trods alt kun 1 år og 3 mdr. Men håber at nogen af jer ved, hvad man kalder sådan en observant der kan komme ud og hjælpe.

27-12-2016
Camillawp86
Camillawp86
nyfødt baby

Søg på marte meo terapi :) det lyder som noget i den stil :)

08-01-2017
Campham
Campham

Roskilde kommune har et Børne-og familiecenter, der gør sådan noget. Man kan måske ringe til dem og spørge om hvad uddannelse de har. Så kan I se om der er noget lignende i jeres kommuner

29-12-2016
StinnaogUlrik
StinnaogUlrik

Følger lige med her. Hos mig er min søn simpelthen så mor syg, at det faktisk er helt overdrevet. Han piver og skaber sig konstant. Overvejede også sådan noget. Du er ikke alene :-)

28-12-2016
OsTo8915
OsTo8915
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...