Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Meget tit syg gode råd

Vores datter er nu 13 mdr og har hele sit lille liv været tit syg med snot og hoste samt hendes øre. Og tit mener jeg ca hver andet-tredje uge. Jeg syntes det er dybt frusterende fordi hun jo så vågner mange mange gange i barnevognen og ikke mindst om natten på trods at vi har hævet hovedgærdet i både vognen og sengen.. men jeg bliver hele tiden ved med at tænke om hun har et lavt immunforsvar?? Hun går i vuggestue og fik dræn i ørene i Nov. Hun sover så uroligt om natten samtidig med. Er der andre der har oplevet det og har nogle fif til at styrke hende evt dråber eller andet??

10-01-2017
Hoppner
Hoppner
Barn på 1 år og 9 måneder

Vi har tre ørebørn som altid har sovet bedst udenfor. Har ALDRIG hørt nogen ørelæger sige, at de ikke måtte sove udenfor

22-01-2017
Trine1982
Trine1982

Vi er faktisk lige gået i gang med bio stral dråber og så er hun bare vågen så mange gange om natten at man er ved at gå til på jobbet om dagen😱

20-01-2017
Hoppner
Hoppner
Barn på 1 år og 9 måneder

Giv din datter biostrath dråber. Det er natur middel. (Fra Matas)
Havde selv en datter der ALTID var snottet, feber hver 3 uge og så Night terror i 8 måneder- hun fik dræn og vi startede dråber og hun er nu ikke mere syg end andre børn.

18-01-2017
Guldbamse30
Guldbamse30

Min datter har også haft en periode hvor hun var konstant syg med snotnæse og hoste. Næsten 2-3 måneder, hvor hun var rask i en uge og syg igen. Hos lægen kalder de det vuggestuepest (hun går i dagpleje). Der er ikke meget at gøre. Jeg har sjusket med det længe og det hjælper jo slet ikke. Men af og til fik hun en flaske med kamillete (ofte blandet sammen med mme) og inden hun skulle sove, blev fik saltvandsdråber i næsen. Jeg må se at komme i gang med saltvandsdråberne igen.

12-01-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år

Jeg har selv astma og katteallergi, og begge dele kan udløse forkølelse. Men hvis man bare ved det, kan man agere derefter. Pøj pøj og god bedring!

11-01-2017
ManneP
ManneP
Baby på 8 måneder

Ja i sommers da hun var godt 6-7 mdr reagerede hun pludselig voldsomt da vi kom ud til min bror til en havefest med snot og røde øjne og der gik jeg til lægen og der sagde han at hun var for lille til at teste. Igår var vi endnu en gang ved lægen og hun havde fået astmatisk bronkitis og fået en spray og en maske og pludselig hænger det hele jo meget bedre sammen så har til aften har vi lige snakket om at få hende testet for allergi også. Det mærkelig var at den gang hun reagerede så kraftigt havde hun lige været ude og sove i have herhjemme uden problemer?? Så vi har en lille pus med dræn i ørene og astmatisk bronkitis og muligvis allergi og den store har vi været heldige med han har ikke haft noget som helst😊

11-01-2017
Hoppner
Hoppner
Barn på 1 år og 9 måneder

Har I overvejet at få hende tjekket for allergier? Det kan være en faktor, og det gøres nemt og hurtigt med en blodprøve.

11-01-2017
ManneP
ManneP
Baby på 8 måneder

Det har jeg fra sundhedsplejerske Helen Lyng. Søg evt på nettet. Hun har lavet en artikel om huskeregler ifht sove ude i frostvejr: http://livsstil.tv2.dk/2016-11-07-sundhedsplejerskens-raad-husk-det-nu-naar-dit-barn-skal-sove-ude-i-frosten. Det er jo heller ikke sikkert, at det hjælper, men det er da et forsøg værd.

11-01-2017
Amh1986
Amh1986
Baby på 13 måneder

Hmm hvor har du det fra at ørebørn ikke har godt af at sove ude i barnevognen?? For hun er nemlig ørebarn og hun sover altid i barnevognen😱 kan det måske hjælpe at hun kommer ind og stå i vores gildesal når hun er puttet for der er der varmt og god udluftning??

11-01-2017
Hoppner
Hoppner
Barn på 1 år og 9 måneder

Sover hun tit ude i barnevognen? Det anbefales ikke, at ørebørn sover ude. Måske det kan hjælpe, hvis I putter inden for. Ellers er sund og varieret kost vejen frem til et godt immunforsvar og god håndhygiejne. Pøj pøj med det :)

11-01-2017
Amh1986
Amh1986
Baby på 13 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...