Intim voksbehandling sent i graviditeten

Jeg vil spørge om der er nogen der har prøvet intim voksbehandling i ca. 8 måned ( lige før fødslen)? Plejede at gøre det inden jeg blev gravid, men har ladet står stille. Og nu kan jeg ikke selv nå, at fjerne hår med skraber pga. maven.

21-01-2017
Paarnaq81
Paarnaq81

er aldrig blevet vokset sådan helt intimt, men ben og bikinilinje har jeg fået ordnet. Vil bare lige advare dig om at hvis du synes det gjorde ondt før så er det INGENTING i forhold til den smerte du kommer til at føle på grund af hormonerne. AV FOR S....!!!!! 😨😨😨 Og det bliver heller ikke bedre mens du ammer, for de hormoner er lige så lede som graviditetshormonerne 😄 Jeg var blevet klogere ved min anden graviditet, så jeg satte manden i gang med trimmeren for lige at tage det værste da jeg var 10 dage over termin og måtte opgive at se noget som helst i den region - lidt forfængelig er man jo når man skal ligge der med stængerne i vejret 😁 God arbejdslyst 😉

21-01-2017
shanoma
shanoma

Har ikke prøvet det, men så en video hvor en JM svarede hvad den bedste løsning var i forhold til fødsel/bristninger. Hun sagde det bedste var trimmer- så der ikke var for meget hår hvis man skal syes, og at undgå skraber da det kan give infektion hvis du får små sår op til fødslen.

21-01-2017
Tine_B
Tine_B
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...