Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pusletaske??

Synes det er svært me pusletaske? Ville høre om der er nogen der har gode råd og erfaring med nogle bestemme mærker? Prisen er ikke så afgørende, bare tasken er god og der er plads til det man skal have 😊

30-01-2017
Kristina_nyborg
Kristina_nyborg
Baby på 7 måneder

Jeg har en min mor har syet. Hvor der er 6 rum i til alt mulig forskelligt. Fik senere en rygsæk fra BabyBjörn med et stort og et lille rum. På hver side er der plads til flasker. Den er jeg vildt glad for.

04-02-2017
CiciBJ
CiciBJ

Vi har haft en fra Gaia og ko. lækker rummelig taske med plads til ALT. Kan pakke til en overnatning og endda klemme juniordynen og sovebamsen ned oveni, eller alternativt en hel dags shopping 😄 super dejligt når man er alene af sted at man ikke skal slæbe både barn, taske og alle mulige løse poser 😉

31-01-2017
shanoma
shanoma

Jeg har Pink Lining, et engelsk mærke - den er enorm rummelig, med lommer til bleer og 'termolommer' til vand eller flaske, der er også pusleunderlag og skulderstrop.

31-01-2017
Chili46
Chili46

Jeg har en fra Babymoov, som jeg er super glad for. Den er ikke vildt stor, men helt tilpas. Der er plads til de ting der er brug for, og der medfølger termotaske, suttetaske, en anden lille toilettaske samt pusleunderlag og stropper til at hæfte på barnevognen. Og så har den en lang skulderrem. Købte den på Babygear, mener jeg, og gav 300kr for den. Jeg ved også, at babymoov laver sådan en organizer, som man så kan bruge nede i sine almindelige tasker.

31-01-2017
ManneP
ManneP
Baby på 8 måneder

Jeg går ikke op i mærker, jeg fandt en til 200 kr. fra babymoov og købte den fordi der var en køletaske med til sutteflaskerne, så man kunne have vand med til MME eller blot som vand.

Jeg har været tilfreds med den, men overvejer kraftigt at købe en pusletaske med rygsækfunktion når/hvis jeg skal have barn nr. 2.

31-01-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...