Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ble

Hej. Jeg har en søn på snart 3,han fylder 3 den 9maj.jeg prøver på at vende ham af med blen,men det lykkedes ikke rigtig,da han nægter at gå på toilet/sidde på potten.?er der nogen der har nogen gode råd om hvad der skal til.

02-02-2017
DrYY
DrYY

Har 3 børn, de 2 ældste smed bleen da de var omkring 2,5 år (dreng og pige) Nu har vi vores den mindste og jeg og dagplejen har øvet i potte men hun siger hver gang " mig tisser ikke på potten" tror det er meget bevist at vi ikke skal bestemme. Jeg har nu købt prinsse underbukser/hipsters og tror det kan lokke til at bleen ryger. Hun bliver 3 her i juni så det skal nok komme. Hun har enkle gange gået med underbukser men tror ikke hun syntes de sidder ordentlig og det nok derfor hun hellere vil have bukseble på som sidder til. Tænker det kommer her hen over sommeren.

14-05-2017
MTC
MTC

Min søn blev 3 i oktober og han har siden juni lavet pølle på toilettet eller i potten. Men han kan ikke rigtig mærke at han skal tisse, og han vil ikke af med bleen endnu. Vi har snakket om at prøve i vinterferien, men kun hvis han har lyst. Så tag det med ro og tilbyd det, men pres ikke for meget på.

02-02-2017
Tapirta
Tapirta

Super tak for svaret.🙂 Så må vi lade tiden se inde,når han er klar så kommer det nok.men tak for svaret

02-02-2017
DrYY
DrYY

Min tanke er at han måske ikke rigtig er klar??? Jeg synes det er 'farligt' at fremskynde, da det kan give en masse følgeproblemer med at tisse i bukserne og i sengen..
Vores datter på 4 1/2 begyndte at interesserer sig for toilettet da hun var 16 mdr men smed først bleen da hun var 3 år og 2 mdr. hun har haft et uheld hjemme og et uheld i børnehaven. Et halvt år efter bad hun selv om ikke at sove med ble mere og der har hun aldrig haft uheld (7-9-13). Har en veninde der 'tvang' bleen af deres datter da hun var 2 1/2 (hun har selv sagt at hvis hun ikke kunne lide at tisse i bukserne måtte hun huske at gå på toilettet) - da hun var 4 kunne hun stadig tisse i bukserne hvis hun var igang med at lege. Har en anden veninde hvor datteren selv bad om at få dagsbleen af da hun var 2 år og 3 mdr. hun har haft meget få uheld, men hun sover stadig med ble om natten nu hvor hun næsten er 5..
Det er så svært...

02-02-2017
Chili46
Chili46
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...