Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hypermobile led?

Hej min søns pædagog spurgte mig om han havde hupermobile led, pga hans gang., vi var opmærksomme på det på forhånd men er der nogen som har oplevet det er det noget der forsvinder med tiden eller hvordan😊

05-02-2017
Tullek
Tullek

Vores datter er også hypermobil i ankler, knæ og hofte, så hun kan altså sidde på de mærkeligste måder. Men ja støtte med gode sko - især Ecco - som andre siger, mest ift anklerne. Hendes far har hypermobile knæ som nærmest 'vender bagud'eller hvad skal man sige, så nej det er ikke noget der går væk.

Det er ikke sikkert at det er de mest fysisk krævende sportsgrene der er gode til børn med hypermobile har vi fået at vide.

18-05-2017
AnnVS
AnnVS

Jeg er selv hypermobil og jeg er 32. Jeg har døjet meget med det fra midt 20'erne og til nu. Jeg har ved min sidste graviditet / fødsel for 3,5 år siden haft store problemer med især lænd og hofter. Jeg fik bækkenløsning allerede i december hvor jeg først sku føde maj måned efter så det var en hård graviditet. Jeg har altid også haft sko der sidder godt til om anklerne det gør virkelig meget. Jeg kan anbefale Ecco børnesko for de sidder rigtig godt og giver god støtte om anklerne og på foden generelt. Ja de noget dyrere end andre børnesko. Vi gav 550kr for baby skoene (str18-26) og min søn er oppe i str 27 koster de 700kr på tilbud 😬. Så de noget dyrere end andre men absolut pengene værd. Og de er super søde ecco's børnesko. Og på længere sigt vil det skåne dit barn for mange ubehagelige ture på skadestuen for at få sat led på plads ig endda operationer for at rykke led på plads som jeg Tit måtte som barn/teenage årene.

10-02-2017
nullehaj
nullehaj

Min datter er også hypermobil. Vi har fået anbefalet at købe sko/støvler der støtter ekstra på hendes ankler og som knækker det rigtige sted i bunden når skoen bliver brugt. Man kan også massere, eller rettere skubbe ledene sammen og være opmærksom på at de ikke sidder i M stilling med benene.

06-02-2017
CiciBJ
CiciBJ
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...