Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min kæreste er ikke til at få fat på

Jeg er meget i tvivl om det er mig der overreagere. Min kæreste er blevet rigtig dårlig til at svare hvis jeg skriver eller ringer. Vi har i 2016 mistet 2 babyer og jeg er gravid igen og er i uge 17. Jeg har altid været sur og ked af det over at han ikke svarer mig. Han kan komme hjem fra arbejde, og hvis jeg spørger om han har set mine beskeder, siger han ja. Men han svarer ikke altid. Og i dag oplever jeg at han ikke svarer på SMS eller opkald før nogle timer senere (han er hos sin søster). Da han ringer og så bliver jeg faktisk så sur at jeg siger at det er ligemeget og lægger på. Han skriver selvfølgelig en SMS og spørger hvorfor jeg er sur. Jeg har haft snakken med ham før, men uden nytte. Er det virkelig så svært at forstå at jeg forventer at han er til at få fat på? Jeg er rædselsslagen for denne graviditet for at sige det mildt, og jeg er endnu mere bange for at der sker noget og jeg ikke kan få fat på ham. Hvad ville i gøre?

18-02-2017
Katrineogjens
Katrineogjens
Baby på 8 måneder

Det er en svær situation, jeg kan godt forstå du bliver både sur og ked af at din kæreste ikke svarer når du føler du har behov for det.. Jeg tror der er flere ting i det her, for det første har i måske nogle tab der ikke helt er bearbejdet og det gør selvfølgelig at det er sværere at glæde sig i denne graviditet, nu ved jeg ikke hvor tidligt i de andre graviditeter du mistede?
Mænd tænker jo anderledes end os, og hvis du nu er mærkbart længere henne denne gang, så tror jeg simpelthen bare din kæreste tænker 'blinkende ører det kører' og 'forventer' at det ikke går galt denne gang, men hvor din skræk sidder så dybt i dig fordi du har mærket det på egen krop - vi kvinder har en tendens til at overanalysere ALT.
Jeg har også en mand der ikke svarer, som i nærmest aldrig, han sender måske 1 besked for hver 10-12 beskeder jeg sender, men da vores datter brækkede armen i børnehaven sidste år fik jeg fat i ham på andet ring og vi blev enige om at jeg skulle skrive hvis han skulle komme ned til skadestuen, han arbejdede 5 min fra sygehuset, og da vi havde siddet og ventet på skadestuen i en halv time skrev jeg han gerne måtte komme og han var der indenfor 10 min.
Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus - vi reagerer bare forskelligt på tingene.
Men snak med din kæreste - han er den eneste der kan hjælpe dig

21-02-2017
Chili46
Chili46

Jeg ved ikke, om man kan sige du overreagerer. Det er jo nemt at sætte sig ind i de følelser, der ligger bag. Men når det er sagt, synes jeg det er forkert at forlange, at han kigger på sin tlf hele tiden, når han er sammen med andre mennesker. Måske I skal have bearbejdet jeres tidligere tab, så I i stedet kan nyde denne graviditet.

19-02-2017
ManneP
ManneP
Baby på 15 måneder

Det er ikke nemt! Verden har nok ændret sig en del - jeg husker stadig da der kun var fastnet 😉 Han lægger nok ikke det samme i det som dig. Når du ved hvor han er, så har du mulighed for at ringe til dem, hvis der skulle ske noget med baby. Håber det giver dig lidt tryghed.

19-02-2017
CiciBJ
CiciBJ
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...