Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Har en idé om jeg er gravid

På trods af 2 fulde graviditeter og 2 sa (maj 16 og november 16) er jeg usikker 😊 på de signaler min krop sender mig. Har det der føles som ligamentsmerter (som jeg har været ramt voldsom af hver gang), ømme bryster og kvalme. Samt min mand har en idé om det også. Skal have mens i næste uge.... Men hvis mine fornemmelser er rigtig har jeg termin start november, men skal have ks, så vil det blive et oktober barn. Kryds lige for den bliver der denne gang.

20-02-2017
forte
forte
Baby på 7 måneder

Glemte lændesmerter, sidestik. Det er virkelig ikke sjov for jeg er rh-negativ og har en bindevævssygdom som skal følges ekstra, men kan ikke bare lige tage ud og blive tjekke som alle vil råde til pga sygdom og synsnedsættelse mm og ingen til at hjælpe for min kæreste bor langt væk.

27-02-2017
Bianca Breum
Bianca Breum

Hej Jeg har også en fornemmelse af at være gravid men kan ikke teste positiv. Ømme bryster, humørsvingninger, træææææt, tisser meget mere, maven vokser og er fast også om morgenen. kan ikke klarer lugten af kød og kan kun spise cocktailpølser af kød og meget gerne sammen med en marcipan bar (intet af det har jeg før kunnet spise) det er en himmerisk mundfuld, men det er kun når jeg ikke kan styrer den utrolige trang til det at jeg giver kroppen lov for marcipanbar er ikke sunde, tunsalat med vindruer, Kvalme på alle mulige forskellige tider af døgnet og får kvalme af lugte. Brysterne er også vokset og der kommer hvidt ud. Jeg har ikke ønsket en graviditet, så det kan ikke være det der driller og er på p-piller som jeg før har taget. Synes det er uhyggeligt som kroppen kan reager og nej jeg er ikke stresset mm, Er på førtidspension og er alene med en søn på 3½ år og min kæreste vil ikke have flere børn og ikke i hans alder. Krydser finger for dig.

27-02-2017
Bianca Breum
Bianca Breum
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...