Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Brug for at lette mit hjerte

Halløj. Da jeg var ca. 17år fik jeg af vide at jeg ikke kunne blive gravid på naturlig måde, så har ikke været på p-piller eller brugt kondom. Så her for 3 uger siden kom min menstruation ikke som den skulle og snakket med en kollega om dette. Hun overtale mig så til at tage en test hvilket jeg gjorde. Så nu sidder jeg med 5 positive test alle er svage. Vælger så derfor at tage en ny i dag da jeg stod op og den var så os svag positiv. Da jeg ikke kunne lade være med at tage en igen inden jeg skulle hjem til de gamle, den var så negativ andre som har prøvet dette eller

01-03-2017
Anjapandamus
Anjapandamus
Baby på 8 måneder

Hvornår var din sidste menstruations første dag? Fordi det er ud fra den man beregner termin, og når du er omkring 8uger henne skal du til lægen og have oprettet vandrejournal. Og er din mens regelmæssig? Du kan finde masser af termins beregnere på nettet. Så lige meget hvad skal dig læge snart undersøge dig.

08-03-2017
Tapirta
Tapirta

Min læge vil ikke gøre noget, og er ikke til og snakke med 😭

08-03-2017
Anjapandamus
Anjapandamus

Ellers kan du få lavet en blodprøve hos lægen søde :)

06-03-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år og 9 måneder

Rigtig mange tak for dit svar 🤗 så vil jeg håber den bliver hvor den skal

02-03-2017
Anjapandamus
Anjapandamus

Du kan ikke teste falsk positiv. Så selvom den er svag så er du gravid. Hvis du tester igen om et par dage er den sikkert mere tydelig positiv. Testen viser om du har graviditets hormonet hcg, og det producere man kun når man er gravid og koncentrationen er højest om morgen. Og mængden af hcg fordobler sig meget i den først tid.

01-03-2017
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...