Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Smerter i underliv

Jeg er i uge 15 ig har de sidste par dage haft flere smerter og trykken i underlivet og og nederste del af maven, samtidig med at det stikker i underlivet og op i skeden, som det ville gøre hvis man havde blærebetændelse. Jeg har lige været ved lægen og der var ingen ting at se i min urin, så hun sagde at det nok ikke var noget.. Men jeg er stadig lidt bekymret og vil bare lige høre om der er andre der har oplevet det samme, og evt. kan fortælle mig hvad det skyldes...

14-03-2017
dkTinGra
dkTinGra
nyfødt baby

Ps. jeg læste ikke hele beskeden før jeg svarede 🙈 GODT at du har været hos lægen! Det du oplever er helt normalt! 🌱

24-03-2017
BabyBH
BabyBH

Først og fremmest skal du kontakte din læge 😊 Dernæst så skal du forsøge ikke at bekymre dig inden da, og sørg endelig for at det er fagpersoner du så vidt muligt spørger til råds! Denne og andre sider er både godt og skidt at hente informationer fra - ta de lette ting her, som alle de spørgsmål man har, når man venter sig, og brug så din læge til bekymrende ting, det er mit bedste råd 😊

Når det så er sagt, så oplevede jeg gennem min graviditet det der føltes som knive der blev stukket op i mit underliv - eller som jeg forestiller mig det føles. Min dreng er 9 mdr. og han er sund og rask. Det er helt normalt, og jeg oplevede det også flere måneder efter fødslen. MEN kontakt altid din læge! Og føler du dig skør over at spørge for meget, så husk på at de fleste af os har følt det samme 😊 Hellere en gang for meget end en gang for lidt!

24-03-2017
BabyBH
BabyBH

Jeg har også haft stærke smerter i denne graviditet, og jeg er også testet for blærebetændelse. 2 gange endda. Der er intet at komme efter. Min læge nævnte ligamentsmerter, men jeg husker ligamentsmerter som menstruationssmerte lignende, hvilket dette bestemt ikke har været.

Jeg har været enormt stresset på mit arbejde, og til sidst endte jeg med flere voldsomme blødninger, som har medført en sygemelding frem til termin. Jeg har nu været sygemeldt i 6 uger, og jeg har ingen smerter haft siden. Dog kan jeg mærke optræk til det, hvis min kæreste og jeg bliver uvenner (hvilket vi desværre gør en del for tiden). Dette fortæller mig, at det har været stressrelateret for mit vedkommende. Jeg synes du skal lytte til din krop, og hvis det ikke føles rigtigt, skal du gå til lægen og få en snak. Hellere en gang for meget end en gang for lidt :-)

19-03-2017
Messt
Messt
Baby på 1 måneder

Hej dkTinGra.
Jeg har også haft en del smerter i underlivet i den her graviditet. Min læge har sagt, at det er ligamentsmerter. Og det er ganske ufarligt og skyldes, at livmoderen udvider sig. Måske det er det samme med dig. Men jeg ville nok spørge lægen for en sikkerheds skyld.

17-03-2017
Friis77
Friis77
Baby på 4 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...