Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Angst

Jeg er førstegangs gravid og har termin midt i juli. Men jeg er desværre super bange for fødslen, dels fordi det er helt ukendt for mig, dels fordi jeg simpelthen kan få det så dårligt (være ved at besvime og få kvalme), når jeg oplever smerter. Det er helt sikkert en reaktion af angst. Er der andre der selv er/har været bange for fødslen? Og har I nogle gode råd til at få bugt med angsten, så jeg kan tænke på fødslen med ro i sindet og ikke ender i panik og får en virkelig dårlig fødsel? Evt gode apps med meditation, mindfulness osv? På forhånd tak

24-03-2017
HenrietteFaur
HenrietteFaur
Baby på 16 måneder

Der skulle stå også gerne din læge... Hvor er det irriterende at man ikke kan redigere i trådene.

03-05-2017
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 2 måneder

Jeg vil også anbefale dig at gå til fødselsforberedelse og så skal du helt klart snakke med en jordemoder også gerne om dine tanker/din angst.

Forresten kan jeg fortælle dig at den smerte du oplever ved fødslen, er glemt så snart du får dit lille pus i dine arme.

03-05-2017
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 2 måneder

Jeg var også skrækslagen for min første fødsel, nemlig også fordi jeg før har besvimet ved smerte. Jeg fik mange snakke med min JM og fik grædt mange tårer, men jeg vidste jo at jeg SKULLE igennem det. Jeg fik skrevet ned på papir hvad jeg tænkte at jeg havde brug for under fødselsforløbet. Og så vil jeg så sige at når man først er i det, så finder man altså nogle fantastiske ressourcer frem, for så SKAL du saft suse have det barn ud. Jeg skal selv ha' mit barn nr. 2 i midt juli og jeg 'glæder' mig faktisk til at se hvordan min krop arbejder den her gang. Selvom det gør F***ING ondt 😩😩😩
Held og lykke 🍀

19-04-2017
cl110986
cl110986

Hej.
Jeg vil forslå at du finder et sted med fødselsforberedelse, så du inden det hele står på ved hvad du går ind til og hvilke øvelser der kan hjælpe. Og bevæg dig i vand ( gerne vand gym for gravide, det giver noget for kroppen )
Knus

10-04-2017
Rebeccahuus
Rebeccahuus
Barn på 2 år og 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...