Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Angst

Jeg er førstegangs gravid og har termin midt i juli. Men jeg er desværre super bange for fødslen, dels fordi det er helt ukendt for mig, dels fordi jeg simpelthen kan få det så dårligt (være ved at besvime og få kvalme), når jeg oplever smerter. Det er helt sikkert en reaktion af angst. Er der andre der selv er/har været bange for fødslen? Og har I nogle gode råd til at få bugt med angsten, så jeg kan tænke på fødslen med ro i sindet og ikke ender i panik og får en virkelig dårlig fødsel? Evt gode apps med meditation, mindfulness osv? På forhånd tak.

24-03-2017
HenrietteFaur
HenrietteFaur
Baby på 4 måneder

Jeg havde det præcis på samme måde som dig, da jeg ventede mit første barn. Min smertetærskel er meget lav, og jeg var angst for fødslen. Jeg kan anbefale gravidyoga, hvor man træner åndedræt og forskellige afslapningsteknikker. Det gav mig mere ro på. Og så vil jeg sige, at når du først er det, så kan du klare meget mere, end du tror :-). Her anden gang er jeg overhovedet ikke nervøs. Det skal nok gå alt sammen :-)

05-04-2017
Friis77
Friis77
Baby på 7 måneder

Jeg var ikke bange men har lige som dig en lav smertetærskel så jeg besvimer og kaster op. Men bare rolig. Du har så meget adrenalin i kroppen at du IKKE besvimer 👍🏻 håber du kommer godt igennem din fødsel, det er en vild oplevelse! :-)

04-04-2017
Esiulul
Esiulul
Baby på 14 måneder

Jeg var også bange første gang. For mig var svaret privat fødselsforberedelse med helt konkrete teknikker til at håndtere veerne med. Det gav mig en følelse af kontrol. Det kan varmt anbefales. Hvilken slags fødselsforberedelse tror jeg kommer helt an på temperament.

04-04-2017
henriettean
henriettean
Baby på 7 måneder

Jeg havde det på samme måde som dig. Når man kommer til der hvor man føder forsvinder den angst for dine tænker er et helt andet sted. Men jeg gik til zoneterapi to gange det fik mig til at slappe rigtig meget af.

25-03-2017
Cabo87
Cabo87
Baby på 13 måneder

Jeg fik en epidural blokade, og den tager langt størstedelen af smerterne. Så det kan du jo vælge, men snak med din jordmoder og få lagt en fødselsplan. Så du kan få lidt ro på.

24-03-2017
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...