Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvornår må jeg træne igen?

Hej Jeg har lige fået en lille pige og graviditeten var temmelig hård ved min vægt. Jeg vil derfor gerne igang med at træne igen, men hvornår må jeg træne rigtigt igen? Jeg har haft nogle problemer med bækkenet, så jeg synes ikke jeg har den store selvtillid lige nu. Jeg kunne godt tænke mig at købe en træningsmaskine, fordi jeg tænker at den er mere skånsom. Jeg har kigget på https://apuls.dk/traeningsmaskiner/​crosstrainer men synes det er meget svært at finde rundt i. Kender i en der er særligt skånsom for stød?

27-03-2017
AnneNorgaard
AnneNorgaard

Hej
Det er vigtigt med træning men sund kost spiller jo også en stor rolle, og visse fødevarer som kaldes superfood indeholder rigtig meget af særlig sunde stoffer og du kan måske finde inspiration her: https://slankepiller-som-virker.dk/superfood/ - jeg har selv brugt det, som et ekstra supplement og til at booste et vægttab :)
Held og lykke med det
KH

19-12-2019
HOOH
HOOH

Hej søde du :)
Du må træne som du gjorde før eller indtil smertegrænsen og ikke længere. En crosstrainer vil være super da den er skånsom i modsætning til løn eks. Start naturligvis stille og roligt ud og som sagt ikke over smertegrænsen :)
Min baggrund for svaret er en uddannelse som fysiurgisk massør hos https://ilsoemassage.dk/ samt personlig træner. Jeg håber det kan bruges og håber det løser sig for dig :)
Kh, Karina

13-12-2019
KarinasLibero
KarinasLibero
Planlægger

ja, jeg havde også svært ved og tage modet til og gi fuld skrald på motionen igen - så til og starte med spiste jeg bare mere sundt end normalt, for og få min krop tilbage i form igen. Jeg fandt hurtigt ud af, hvor meget energi det tager fra en, hvorfor jeg endte med og måtte bestille en måltidskasse fra https://www.maaltidskassen.com/ - så jeg ku bruge min energi paa sønnemand :)

28-10-2019
SigneJohansen
SigneJohansen
Barn på 1 år og 10 måneder

Min kone havde nogle af de samme problemer som dig. Det vi gjorde var at købe en trampolin, som vi så senere kunne bruge til vores niece og datter, men det var faktisk en meget god måde at få gang i kroppen på igen.

Til at starte med var det mere noget rullen rundt osv, men vi ledte også efter en billig model, så det ikke var helt så dyrt at komme igang, hvis det nu ingen succes var. Vi brugt i øvrigt: https://hoppeguiden.dk/trampolin-tilbud til at finde en hos.

23-10-2019
Thomsen33
Thomsen33
Barn på 1 år og 10 måneder

Til 8-ugers-undersøgelsen vil din læge godkende at du kan starte træning. Så vent indtil da hvis du ikke føler dig sikker på at du er klar. Lægen kan sikkert også anbefale hvilke træningsformer der er gode for din krop. Jeg vil dog anbefale at du starter træning af bækkenbund med det samme. Du kan finde forskellige øvelser på appen gynzone.

27-03-2017
PernilleHO
PernilleHO
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...