Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Nonfirmation

Jeg har en dreng som skal konfirmeres i år, og umiddelbart vil jeg give et kort med lidt penge til hans bedste venner, men hvad gør man til vennen som skal nonfirmeres? Nogen som har prøvet det eller forslag?

29-03-2017
aneck
aneck

Om man bliver konfirmeret eller ej, tænker ikke at det er det vigtige. ☺ jeg tænker at uanset hvad skal man høre hvad man finder bedst. Tror at hvis det havde været hos os, tror jeg vi havde givet en lille hilsen uanset, men det er bare for at anerkende vennen som en del af familien og at vi holder af ham da han er vores drengs bedste ven. Der er jo ingen der behøver at dige at det skal være mega formelt, og tillykke med nonfirmationen. ☺ håber du fandt en løsning.

30-03-2017
FruRuheDall
FruRuheDall

Tak for svar, jeg er heller ikke for nonfirmation, men fordi det er min drengs bedste ven, kom jeg i det dilæma.

30-03-2017
aneck
aneck

Jeg blev konfirmeret i 99. Der gav man kort og rose til de andre og de bedste venner fik ca 50kr. Jeg er total i mod nonfirmation. Jeg kan virkelig ikke se ideen i det. Min dreng skal højst sandsynligt ikke konfirmeres men han får ikke en nonfirmation i stedet. Alle har forskellige holdninger og meninger og i skal da gøre som i har lyst. Har i lyst til at give vennen en ting til hans nonfirmation så skal i da bare gøre det :)

29-03-2017
Mussi85
Mussi85
Barn på 2 år og 7 måneder

De fleste Nonfirmationer er præcis som en Konfirmation bare uden alt det der kirkevæsen.

I min tid (jeg er født i 1983) gav man ikke penge/gaver men blot en rose til sine medkonfirmanter og ingenting til nonfirmanten - det er nemlig først noget der blev moderne en del år efter jeg blev konfirmeret.

29-03-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år og 7 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...