Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pcos er blevet gravid naturligt med barn nr 3.

Da jeg var en ung pige på bare 18 år fik jeg min diagnose Pcos og sammen med den en besked om at hvis jeg ønskede at få børn ville jeg få brug for hjælp til det. Så da jeg var ved at være klar efter en gastric bypass og et stort vægttab i en alder af 25 år, gik jeg til læge og blev henvist. Ingen cyklus, ingen menstruation nogen sinde. Vi fik lavet min søn på Dronninglund sygehus i 2015. Knap to senere fik vi hjælp til barn nr 2, min datter lavet på privat klinik i 2013. Jeg regnede ikke med at der ville komme børn for stadig ingen menstruation eller cyklus. Vores forhold gik ned af bakke og i maj sidste år besluttede jeg mig for at flytte for mig selv med begge børn. Vi har dog været sammen nogle gange indimellem, men ikke som par. Fori uge, synes jeg at jeg blev øm når jeg skulle gå mine daglige 6 km eller hive min datter og hendes klapvogn op på 1 sal. Jeg bestilte en tid til lægen, da jeg troede at det nok var et eller andet med min pcos. Min veninde fik mig overtalt til bare lige tjekke om jeg var gravid, ved at gå i normal og løbe en pakke testets, der er 5 i en pakke. Jeg sagde faktisk til hende at det jo nok var spild af penge, men hun fik mig overtalt. Den første test var positiv med det samme, jeg kunne have besvimet, men i stedet for tog alle de 4 andre også, der kunne jo have været en fejl i den første. Men nej jeg stod med 5 positive gravitets tests i hånden. Jeg kom til en sygeplejerske som kom konklusion som jeg selv havde fået nemlig at jeg var gravid. Så i sidste uge var det tid til første scanning, ikke nok med at jeg var gravid, jeg i uge 21+4 med termin 20/8 , hun kunne også godt lige fortælle mig at jeg ventede en lille dreng. Det var pænt mange chok at få på engang. I tirsdags skulle jeg ind og have tjekket barnets hjerte, som viste sig at være helt ok. Men der kom hende der scannede mig i tvivl om jeg ikke var længere henne endnu. Så hun skrev mig på til en ny termins scanning som jeg nu går og venter på. Jeg har i mellemtiden besluttet mig for at få lavet scanning på en privat klinik, så jeg få svar lidt før. Nu synes jeg at min kvote af overraskelser er ved at være opbrugt i denne omgang.

16-04-2017
Pcosmor
Pcosmor
Baby på 17 måneder

Ej hvor er det bare sejt at du er blevet gravid helt af dig selv! Jeg kan sagtens sætte mig ind i dine tanker i disse dage. Jeg fik selv konstateret pcos da jeg var 15 år, med beskeden om at når jeg en dag ville have børn så skulle jeg bare kontakte en læge med det samme da jeg ikke ville kunne blive gravid selv. Den tanke har jeg altid levet med. Så da jeg fandt sammen med min kæreste besluttede vi os for at droppe prævention, så vi vidste hvad vi havde at arbejde med når vi en dag ville have børn (helt affundet med at hvis det skete, så skete det).
Det skete så. Pludselig en dag, efter jeg i en periode havde haft meget næseblod. Så gjorde et eller andet at jeg tog en test og jeg var sgu gravid. Det viste sig at jeg var 19+3! Hold nu op hvor var det et kæmpe chok. Troede jo ikke jeg kunne blive gravid. Vi fik bestilt tid til en 3D scanning, som faktisk var virkelig godt givet ud. Så kunne vi rigtigt se at der sgu var en lille dreng inde i min mave. Resten af graviditeten rendte vi rundt i en smule stress, der var jo pludselig en masse der skulle nås. Men jeg synes virkelig at det er så sejt når der er nogen der bliver gravide naturligt til trods for pcos! Tillykke med det :)

08-05-2017
YourSoFineM
YourSoFineM

Hvordan får man hjælp til at blive gravid når man har pcos,kan godt være jeg spørg dumt men aner det ikke? :) bare hormoner også hjem og knalde eller hvordan hænger det sammen? :) og stort tillykke til dig hvor fantastisk

30-04-2017
Andreagravfort
Andreagravfort
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...