Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Forældre og respekt

Jeg har i dag haft en lille uenighed med mine forældre!! Det hele startede med at min far kom ud til os og hentede nogle materialer som min mand har købt til en havemur min far er i gang med hos os. Vi aner ikke at min far kommer og både min mand og jeg ser at han står og læsser materialer op på traileren! Vi bliver enige om at han sikkert lige kommer ind og siger at han har taget dem og vi finder ud af afregningen efter. Men nej han køre bare og jeg får så senere at vide af min mor at han er hos en kunde og lave noget med vores materialer??? Så er det jeg bliver lidt sur, men mand har tjent penge til at kunne købe de ting vi skulle bruge Til muren og er det ikke bare almindelig respekt at man lige giver et kald eller i det mindste en SMS om at man har taget det? Det skriver jeg så til min far og jeg skriver at havde min mand og jeg ikke set det så kunne det jo have været en der har stjålet det?? Men jeg får tilbage på SMS at nu er min far vildt ked af det fordi jeg har kaldt ham for tyv og om jeg var klar over hvor meget han og min mor gjorde for os....osv.. er det lige er er gal på den eller er det alm respekt for andre mennesker og ikke mindst dem man holder af men lige giver info??

24-04-2017
Hoppner
Hoppner
Barn på 2 år og 6 måneder

Jeg er super glad for at I blev venner igen. Og I har vel sidenhen haft en snak om situationen.

18-05-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år og 9 måneder

Vi er skam blevet gode venner igen. Men ja jeg burde have ringet men jeg har haft en del problemer med ham i forhold til hans humør så tænkt at jeg godt pænt kumme skrive en SMS til ham. Men alt er ok nu jeg ville bare gerne bekræftes i at jeg ikke følte forkert

12-05-2017
Hoppner
Hoppner
Barn på 2 år og 6 måneder

Det er simpelthen en mærkelig situation. Din far har helt klart handlet forkert og hans handling overfor Jer er respektløs.

Jeg forstår godt du er vred/skuffet - men jeg er uenig med dig i den måde at håndtere situationen på. Det var forkert af dig at sende din far en sms, den slags kan nemt blive misforstået på skrift - Du burde have ringet eller endnu bedre snakket med ham ansigt til ansigt.

Håber at I bliver gode venner igen.

03-05-2017
Henr83
Henr83
Barn på 2 år og 9 måneder

Det er mangel på respekt og faktisk også tyveri. Man skal ikke finde sig i hvad som helst, heller ikke fra ens familie. Kunne forstå hvis det var materialer i ikke skulle bruge, men det er virkelig frækt!

02-05-2017
emsemus
emsemus

jeg ville også blive sur over en sådan opførelse fra min far eller enhver anden for den sags skyld det er alm høflighed lige at gøre obs på at man har afhente det ☺

27-04-2017
Dorthe1976
Dorthe1976
Barn på 1 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...