Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er begyndt at bløde som en alm. menstruation

Hej jeg er ca. 6 uger henne tog positiv test i mandags er der nogen der har blødt i graviditeten og stadigvæk har levende foster ? Kh. Michella

25-05-2017
Michella Maria
Michella Maria
Baby på 11 måneder

Jeg prøvede det i min nuværende graviditet - også ca på samme tid som du beskriver. Det kan godt være en blødning der ikke har noget at gøre med graviditeten, men det kommer lidt an på om det er gammel / frisk blod, samt om der er klumper i og om du også har ondt?! Lige nu må du væbne dig med tålmodighed, tror jeg - og se tiden af. Jeg kan huske at jeg følte det ganske forfærdeligt, så du får lige et kæmpe knus herfra!!!!

14-06-2017
TM_82
TM_82

Jeg har ikke selv prøvet det men min mor var 5 måneder henne med mig før hun opdagede det. Det var pga hun blødte regelmæssigt. Hun siger selv at hun have menstruation hele vejen igennem. Men der er det jo så reelt set ikke. Og så kunne man jo godt tro hun var ung og uerfaren. Men jeg er hendes 4. Barn og hun var 29... sååååå..... det kan lade sig gøre.
Min veninde har i øvrigt termin til august og blødte i 14dage omkring sit alm. Mens. Tidspunkt. Ikke af samme styrke men alligevel en tydelig blødning. Det er for hendes vedkommende 3. Barn og alt er godt :)
Håber på det bedste for dig :)

14-06-2017
Hayley
Hayley
Baby på 12 måneder

Min første graviditet endte med en MA i uge 10 - jeg blev gravid igen lige efter - og i denne graviditet blødte jeg i starten. Jeg var SÅ bange for at noget var galt, men alt var heldigvis i orden og jeg er i uge 31 nu. Da du ikke er så langt henne, er du nok desværre nødt til at væbne dig med tålmodighed og se tiden an. Så længe du ikke har ondt, er det gode tegn. Der kan sagtens være noget blødning i livmoderen uden at det behøve påvirke din graviditet. Jeg håber det bedste for dig

26-05-2017
TM_82
TM_82

I denne graviditet blødte jeg de første par uger - jeg er i dag 38+6. Ved min forrige graviditet blødte jeg kun én gang, hvilket var pga. en ufrivillig abort (i uge 9). Du kan ringe til en Akutmodtagelse og måske blive tjekket? Da du er i uge 6, er det dog ikke sikkert, at de kan finde hjerteblink endnu.

25-05-2017
lillepedersen
lillepedersen
Barn på 1 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...