Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Panikangst indimellem

Hej jeg er en kvinde på 29 som engang imellem får panikangst. Jeg har et barn på 6 år og dengang havde jeg det ikke. Nu vil jeg gerne have et barn mere, men er så bange for at jeg får panikangst hver gang man mærker noget anderledes i kroppen i graviditeten og hvad det kan betyde for barnet. Er der noget som har prøvet at gennemgå en graviditet som lider af panikangst?

30-05-2017
Krebsen87
Krebsen87

Hej :) Jeg lider også af panikangst. Jeg tager en lille dosis medicin (Citalopram) som jeg også fik igennem hele graviditeten. Jeg spurgte flere gange om jeg ikke skulle stoppe med medicinen mens jeg var gravid, men både læger og jordemødre sagde at det var bedst for mig og barnet at jeg blev ved med at tage det.

Man kan sagtens leve et godt liv med panikangst. Jeg er enlig mor til 2 børn, og jeg har næsten aldrig angstanfald længere, og hvisjeg får et, så mærker mine børn det ikke, fordi jeg har lært at takle det og berolige mig selv igen.. Jeg tror det er fordi jeg har fået hjælp, både i form af terapi, samt medicin. Jeg vil anbefale dig at søge hjælp for din angst, samt tale med læge og jordemoder om din problemstilling. De vil helt garanteret hjælpe dig og give dig gode råd om angst og graviditet.

Med venlig hilsen

Debora

03-07-2017
Debbie30
Debbie30
Barn på 3 år

Forresten du er nødt til at få noget hjælp til din panikangst. For det er ikke sjovt for et barn at voksne op med en mor der lider af panikangst. Ved det af egen erfaring, min mor led af det og jeg er gået glip af så meget som barn f.eks. familieferier.

13-06-2017
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 4 måneder

Ikke panikangst men depressioner. Jeg blomstrede op under graviditeten og har aldrig haft det bedre.

Men dette her er noget du allerede i starten af graviditeten kan tage op med din jordemoder, så kan du tage det i opløbet - du kommer til ekstra kontrol og ekstra samtaler.

Jeg var tilknyttet tidlig indsats pga. min historie med depressioner og det har uden tvivl været med til at jeg på intet tidspunkt var nervøs eller bange.

06-06-2017
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 4 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...