Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Far synes baby er pestilens

Jeg skriver for at høre om andre næste har oplevet at deres mand/kæreste bliver irriteret over den lille ny. Min dreng er lige blevet 3 mdr gammel og græder af og til rigtig højt og længe uden at vi kan finde en klar årsag. Alt på listen er tjekket af - bleskift, mad, er barnet overstimuleret, vugning og svøb af baby etc. Far bliver irriteret og ytrer at baby er en pestilens mere eller mindre hele tiden. Jeg er meget ulykkelig over den udmelding. Hvad skal jeg stille op?

15-06-2017
Cecilia O
Cecilia O
Barn på 3 år og 8 måneder

Kære cecilja, dit indlæg er er par månede gammelt, men jeg håber der er kommet mere ro på, både med din mand/kæreste og jeres barn. Jeg har en dreng på 1 år, men da han var 5-6 uger var hans far i en svær fødselsdepression og skældte både mig og vores dreng ud. Men mest vores dreng, da han ligeså græd og sov uroligt. Der er noget af det mest ubehagelige og grænseoverskridende jeg nogensinde har prøvet. Og det allerede sværeste i det, var at få snakket med min kæreste og få ham til at indse at han havde brug for hjælp. Jeg håber som sagt at din/jeres situation har ændret sig til det bedre, og hvis ikke, så vid at du og din familie klke er alene. Knus herfra

03-08-2017
Lauise
Lauise

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

13-07-2017
Kordelin
Kordelin
Graviditetsuge 39

😊
Det er umådeligt hårdt at blive forældre og tror det kommer bag på mange-det gjorde det på mig.
Måske det hele har overrumplet din mand? Har i overvejet fødselsdepression? Mange mænd får ik gjort noget ved det-det kunne godt forklare, hvorfor han reagerer voldsommere end dig!?

Hvis du har overskud til det så prøv at hjælpe ham ved at sige 'du godt kan forstå han ik kan holde det ud-det kan jeg heller ik'. Måske det kan give ham en mulighed for at tage en dyb indånding og føle at han ik er alene og at det er ok det er hårdt.

Uanset hvor hårdt det er, så aftal hvilke ting han siger foran baby. Baby mærker meget selvom ordene ik forstås.

❤️

30-06-2017
heidilykke87
heidilykke87

Hvis baby stadig græder når man har tjekket, bleen, temp, givet mad osv, tænker vi som det næste i vores kultur, marokkansk, at det må være noget mavekneb. Så vi massere babys mave i lidt olivenolie og pakker det lidt ind i en lun stofble( vigtig! ikke varm, babys hud er meget følsom). Giver dem tøj på og lægger dem til at sove. nogle gange kanman nøjes med bare en lun stofble uden olivenolie. Jeg lover dig det virker hvergang herhjemme og hun sover tungt og længe efterfølgende. Min datter er 3 måneder og ellers en dejlig nem baby. Er ked af det med din mands tanker, håber han kommer til at elske jeres baby ligeså højt som dig.

30-06-2017
Abidae
Abidae

Måske baby har lidt kolik.

30-06-2017
Vaniljepigen
Vaniljepigen

Jeg ville også sige, at i skulle overveje om han kunne have, eller være ved at få, en fødselsdepression. I det tilfælde bør i snakke med enten lægen eller sundhedsplejersken om det, så han kan få hjælp.

Jeg vil dog også mene, at det er vigtigt at i får snakket om, hvad i føler. Måske er det bare hårdere at blive far, end han havde forventet (det ville nok ikke være en unormal følelse). Vi har i hvert fald erfaring med, at noget af det vigtigste er, at man får snakket om det som par. Det er vigtigt når i så snakker, at i lytter og anerkender hinandens følelser, frem for at forsøge at overbevise den anden om, at det er forkert det den føler. Skiftes til at åbne op, så en af jer starter, og så spørg ind, så i så godt som muligt forstår den andens følelser.

23-06-2017
LærkeogLasse
LærkeogLasse

Hej .
Min mand syntes ikke at vores dreng er en pestilens men han har haft det svært at læse hans behov og det bliv han irritetet over men nu går det.
I skulle tale med jeres sp om det ikke at din mand/kæreste for en depression det kan mænd os få da de ikke er så indvolveret i alt det baby der lige pluslig fylder alt så i kan få nogle tips i kan benytte

17-06-2017
Juliaweroniecki
Juliaweroniecki
Baby på 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...