Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Modermælkserstatning

Hej alle. Jeg har fra start oplevet gentagende problemer med amning af min datter på 2 mdr, og er derfor nødsaget til at benytte MME. Indtil videre har vi forsøgt os med Nan Pro, Nan sensilac der begge er for hård ved hendes mave. Vi er nu ved at teste den grønne Allomin, men jeg er heller ikke sikker på det er det rigtige. Jeg har heller ikke lyst til at skifte hele tiden, derfor vil jeg hører om i har erfaringer med noget der virker?

22-06-2017
tanjalf
tanjalf
Barn på 1 år og 11 måneder

Vi har udelukkende brugt Arla's baby & me, og suppleret med Lactocare D-dråber i stedet for almindelige D-dråber. Da vi først begyndte på dem var der ingen Problemer med MME.

01-07-2017
lkock79
lkock79
Barn på 3 år og 11 måneder

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Pepticate som du kan købe fra apoteket. Den er ikke baseret på komælk og derfor blidere mod maven. Jeg har haft præcis de samme problemer med min søn på 5 mdr. Vi brugte først allomin og dernæst Arla's baby & me begge var meget hårde mod hans mave og han græd ved hver afføring. Vi kom i tanke om at vi havde brugt Pepticate til min datter på snart 5 år, og havde ikke oplevet maveproblemer en eneste gang, så det begyndte vi på igen med sønnen. Siden har der ikke været noget overhovedet.
Den er en smule pebret men måske du kan få en recept fra din læge, så du kan få tilskud. Ellers har jeg også stødt på at nogen sælger det gennem DBA til orientering. Håber i får løst problemet hurtigst.

30-06-2017
Sozupek
Sozupek

Jeg vil anbefale den gule allomin, den har mælkesyrebakterier i :)
Min datter mave kunne ikke klarer NAN eller bsby and me

30-06-2017
mizzgelis
mizzgelis
Barn på 3 år og 9 måneder

Vi bruger Nan H. A. 1 det har vi fået anbefalet af sundhedsplejersken. Det fungerer godt.

30-06-2017
Dittemarieb
Dittemarieb
Baby på 8 måneder

Vi har brugt både blå og grøn allomin. De brugte allomin på neo så det fortsatte vi med da vi kom hjem. Mine tvillinge drenge er nu 8 måneder og får det stadigvæk til morgen og aften :)

23-06-2017
kakr
kakr
Barn på 2 år og 2 måneder

Der ud over, har jeg faktisk hørt fra flere sundhedsplejersker at man skal skifte jævnligt, så de små får mange forskellige smage og der med ikke skulle blive kræsne. Om det er rigtig eller ej, tjaaa det ved jeg så ikke.

22-06-2017
Mussi85
Mussi85

Hejsa. Jeg har udelukkende brugt Arla and Me babymælk, både pulver men også brikkerne, og her har vi ingen problemer haft 👍🏽

22-06-2017
Mussi85
Mussi85

Hejsa😊 Vi brugte også Nan Pro til vores datter men den var alt for hård til hendes lille mave, samt den holdte hende ikke mæt i særlig lang tid. Så vi gik over til Allomin blå og det hjalp en del, især på mætheden og afføringen. Der var selvfølgelig dage hvor hun ikke havde aff, men så fik hun en enkelt flaske allomin grøn, så hjalp det på hende😊

22-06-2017
KrisP87
KrisP87
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...