Min søn vil ikke ligge i barnevognen

Min søn på snart 7 uger bliver meget ked af det, når han bliver lagt i barnevognen. Han græder og græder indtil han bliver taget op igen. Nogle gange kan jeg lægge ham, når han lige er faldet i søvn, og så gå tur, men ofte vågner han igen efter en halv times tid og græder. Nogle få gange er det lykkedes at gå tur, hvor han sover hele tiden, men det kan kun lade sig gøre om formiddagen. Om eftermiddagen når vi henter hans storebror i vuggestuen, vil han slet ikke ligge der. Er der nogen, som har oplevet det samme? Kan man gøre noget, eller skal jeg bare acceptere at sådan er han?

04-07-2017
Friis77
Friis77

Tak for jeres svar. Jeg må prøve mig lidt frem. Der har været en lidt fremskridt de seneste dage, hvor det to gange er lykkedes at gå tur med ham i barnevognen om eftermiddagen i over en time, hvor han græd en enkelt gang, blev taget op og trøstet og herefter lagt ned igen, og så sov han Ca tre kvarter. Jeg har også en bæresele med nyfødt indsats, som han elsker at være i. Så den bruger jeg ofte, når vi er ude. Og der kan han sagtens sidde og sove. Jeg synes bare hurtigt det bliver meget varmt med den bæresele her om sommeren og også temmelig tungt. Min søn er en stor dreng på 7 kg. Og da vi har en hund som skal luftes, og storebror skal hentes i vuggestuen, så skal vi ud mange gange om dagen. Så derfor ville jeg gerne vænne ham til barnevognen. Så jeg vil blive ved med at prøve hver dag, som I foreslår.

25-07-2017
Friis77
Friis77

Min datter var ligesådan. I starten lavede jeg nærmest træning hvor hun fik lov at ligge vågen i vognen under lille tur og daske til en enkelt hængeting. Når hun græd tog jeg hende op og trøstede og så lidt ned igen. I dag er hun meget glad for vognen men er ikke nogen dygtig sover - hun vågner ofte efter ca 30 min og skal gås lidt med igen hvis luren skal være mere... Hun kan tage op til et par timer i dag (da hun var yndre op til 3 timer). Held og lykke med det - lillemusen skal nok lære vognen at kende.

07-07-2017
MarieS1980
MarieS1980
Barn på 3 år og 7 måneder

Sådan var min datter også de første 8 uger. Jeg blev bare ved med at prøve. Efter 8 uger accepterede hun at sove formiddagslur i vognen (2-3 timer) men der gik et stykke tid før hun gad sove eftermiddagslur i den. Hun skulle dog køres i søvn i mange måneder og først efter vuggestuestart har hun lært at blive lagt og falde i søvn selv.

04-07-2017
PernilleHO
PernilleHO

Det lyder da til at han bare gerne vil have trygheden hos dig - har du prøvet en slynge eller vikle?

04-07-2017
TM_82
TM_82
Baby på 4 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...