Er det bare os...?

Min kæreste og jeg skal være førstegangsforældre her til august (og vi GLÆDER os!!). Vi var ude for at kigge på barne-/kombivogn i sidste weekend, da det er det sidste vi mangler før bebs melder sin ankomst (vi har valgt ikke at kende kønnet). Da vi kommer ud i butikken springer der hurtigt en ekspedient frem med ”$-tegn” i øjnene og spørger på vanlig vis, om der er noget han kan hjælpe med. Min kæreste er den type, som hellere vil kigge selv, før han lader andre hjælpe, så han svarer hurtigt at vi ”bare kigger”. Efter noget tid, hvor vi har vandret hvileløst rundt i butikken, kommer der en ældre ekspedient (ligeledes med ”$-tegn” i øjnene) hen og spørger om der er noget vi kan bruge hjælp til. Vi ”kryber til korset” og fortæller ham at vi mangler en kombivogn til vores kommende bebs. Han viser os hen til afdelingen for Bugaboo, Odder og Silver Cross, som alle ligger langt over vores budget. Vi forklarer ham at vi ikke har råd, hvorefter han fortæller at vi kan tage det gennem afbetaling i butikken – hvor mange gør lige det??? – alternativt har han en kammerat, som havde noget hjemmeside, der sammenligner lån (jeg tror nok det var den her: https://moneybanker.com/dk/ ??). I stedet for at købe noget, valgte vi at gå – tomhændet – er det bare os (fordi vi er unge), eller sker det også for jer, at ekspedienterne tænker mere på deres egen pengepung end forbrugerens? De vil hellere gå glip af et par salg, fremfor at sælge mere, ved at finde det rigtige produkt til den pågældende kunde? I den forbindelse – vi er lidt presset – hvilke mærker anbefaler I? Hvor har I købt jeres henne? Og kan man få ordentlig kvalitet brugt?

06-07-2017
TinaSorensen
TinaSorensen

Kan kun skrive under på ønskebørn i Aabenraa er en rar butik at komme ind i, Søren ( chefen) er utrolig rar at snakke med og stort set altid ham kvinderne kalder på da deres ekspertise ikke rækker så vidt.. men ja der for man en rigtig god service både af dyrt og billigt..

09-07-2017
sølsnes
sølsnes
Baby på 5 måneder

Hejsa man kan med fordel skrive startpakke i søgefeltet ved gul og gratis eller dba, der gjorde vi da vi ventede den sidste og fandt alt udstyr et sted inkl tøj til 4500 kr så det kan sagtens lade sig gøre at finde det billigere end ny pris.. Butikkerne lever af at folk køber alt nyt og optager et lån hvis pengene ikke er der..

07-07-2017
sølsnes
sølsnes
Baby på 5 måneder

Vi købte en Basson combivogn da vi fik vores datter,. Den har vi været virkelig glade for! Og endda brugt klapvognsdelen her hvor hun havde brækket benet,.. Vi kiggede lidt på nettet først og fandt de modeller vi gerne ville se på, gik i en fysisk butik og fandt den vi gerne ville have, tog hjem og købte den i en netbutik! Vi sparede en del penge på den måde.., Den vi har kostede omkring 4000kr 😊

06-07-2017
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 17 måneder

Jeg forstår dig så udemærket - de har dollartegn i øjnene når man kommer ind i butikkerne - og af helt samme grund har vi valgt at købe brugt! Jeg syntes babyudstyr er ALT for dyrt, selvom vores økonomi ikke fejler noget! Syntes bare at butikkerne spiller 100% på at man vil gøre det hele 'så godt - så godt' for den lille ny. Vi venter også spændt på august, hvor vores søn kommer - og har købt en super fin, brugt barnevogn, som vi glæder os til at trille rundt med. Men vi har også købt meget andet brugt: stofbleer, bedside crib, badekar - og har arvet en masse fint tøj fra venner med børn. :) Vi har sparet SÅ mange penge! Men når det er skrevet, så ved jeg da, at en del køber barnevogn på afbetaling (nogen betaler vist bare lidt løbende og vognen skal være fuldt betalt ved afhentning) i forretningerne. Syntes I skal gøre hvad der føles rigtigt for jer :) Men syntes da I skal overveje om det er værd ligefrem at stifte gæld ;)

06-07-2017
TM_82
TM_82
Baby på 4 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...