Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Barn nr 2

Vores datter er nu 3,5 og jeg synes det er ved at være tid til nummer to .Min mand er enebarn og når vi har snakket om det siger han at han synes det er fint som det er .Kan bare mærke jeg brændende ønsker mig et lillesøster eller bror til vores datter .Vi har haft de sædvanlige udfordringer med manglende søvn,trods alder og selvfølgelig manglede tid som par .Har brug for at høre fra andre hvordan jeg sælger ideen bedst til min mand inden det er for sent .Please hjælp 👏🏻

09-07-2017
Baby1214
Baby1214

Jeg har nu fået snakket lidt med ham og heldigvis kan han godt forstå mine argumenter og er ikke afvisende .Men vi har en ret stor gæld i vores hus ,da vi købte på det værst tænkelige tidspunkt .Økonomien påvirker os begge rigtig meget i hverdagen og som han siger så magter han det ikke og kan ikke se hvor vi skal finde pengene henne til et barn mere selvom vi har alle tingene .

04-08-2017
Baby1214
Baby1214

Da jeg var gravid, snakkede jeg med mine kollegaer om, om vi engang vil have nr. 2. Deres gode argument for, at det er godt med at få nr 2 er.... de har en at lege med på nært hold i barnealderen og når de engang bliver teenager, vil de også have hinanden og når de bliver voksne har de også hinanden, til at diskutere tingene igennem, med en de virkelig kender. Altså kort sagt, så har de en på nært hold gennem livets faser. Og når forældrene bliver så gamle, så ska de ik stå med diverse ting alene og tage beslutninger, men har en til at tage tingene sammen. Det er ihvertfald vires argument for at få nr. 2 ;-) måske du ka bruge den også :-)

03-08-2017
Paarnaq81
Paarnaq81

Tak .Skal lige finde det helt rigtige tidspunkt 🙈

01-08-2017
Baby1214
Baby1214

Puha.
Den er svær, da man ikke kender grunden til hvorfor han ikke vil have flere.
Personligt vil jeg sætte mig ned med ham, hvor i snakker frem og tilbage om hvorfor han vil have en og hvorfor du vil have to.
Lyt og vær meget nysgerrig på ham. Uanset så er jeres følelser ægte og er med til at skabe den i er idag.
Så i skal love hinanden at i vil gøre jeres det bedste for at forstå hinanden.

Det er nok det eneste råd jeg kan komme på.
Noget du nok ikke skal sige, er at hvis du er ærlig med dig selv og har et så stærkt ønske om nr to, at du vil flytte, hvis han stadig ikke vil have flere.

Håber det kan bruges og held og lykke med at finde frem til det rigtige for jer begge to

10-07-2017
Mangebørntilflere
Mangebørntilflere
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...