Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bopælskommune på Sjællland, helst i Nordsjælland?

Min kæreste og jeg bor pt. i Egedal Kommune, men det virker som om kommunen ikke længere er et godt sted at være for børnefamilier. Der er konstant snak om besparelser, for tiden pønser man på at lukke dagplejerne og overføre børnene til vuggestue - det er JEG ikke tilfreds med, der er jo ligesom en årsag til at jeg fravalgte vuggestue. Desuden er der ikke de store jobmuligheder, kun kommunalt eller i butik - de store virksomheder går en stor bue udenom, når de skal oprette nye afdelinger. Kan I anbefale en god kommune? Gerne en med vækst og skønne muligheder for børnefamilier. - Nogen der kan sige noget om Helsingør Kommune eller Kommunen ved Birkerød? Ved at Gribskov Kommune er noget rak (Har nogle venner der bor i Gilleleje og i Helsinge)

15-07-2017
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 4 måneder

Jeg har hørt fra en veninde at Kommunen ved Birkerød ikke er helt så god for børnefamilier, det er noget med at de har åndssvage åbningstider i daginstitutionerne - mange af dem fra 7-15 og det passer jo ikke godt ind, hos de fleste børnefamilier.

21-07-2017
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 4 måneder

I Hillerød er det okay synes jeg. Her bygger de fortsat ud konstant med både det ene og det andet og der er jobs i næsten alle kategorier da vi har både Novo og BioGen, diverse skole, butikker, ja you name it :) jeg tror der spares i de fleste kommuner på børn og ældre, men har ikke hørt noget om at de vil lukke dagplejerne her hos os. Der er så bare den ulempe at det er lidt dyrt at bo her.

16-07-2017
Mussi85
Mussi85
Barn på 3 år og 4 måneder

Jeg har selv boet i Nordsjælland MANGE år både i nogle af de kommuner du nævner og var ej heller tilfreds. Jeg tog en stor beslutning for 8 år siden og rykkede til region Sjælland. Og jeg har aldrig haft det bedre. Både ift børn og institution men også job muligheder. Det burde du seriøst overveje!! Der er rigtig gode transport mulighede både med tog bus og bil. Bare et godt råd 😊

16-07-2017
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...