Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Forskellige symptomer

Jeg har testet positiv der den 19 juli 2017 og vi glæder os rigtig meget til at blive forældre igen. Vi har en pige i forvejen på 5 år. Men jeg er mega nervøs denne gang fordi mine symptomer denne gang er meget anderledes end de var da jeg ventede vores datter, den gang led jeg rigtig meget af kvalme og boede faktisk på toilettet da jeg led så meget af kvalme og kastede op 8 gange om dagen. Denne gang har jeg næsten ikke kvalme men rigtig meget ubehag i maven, som jag og mens lignede smerter. Skal jeg være nervøs eller kan jeg slappe af fordi det er normalt ? Har ringet til lægen og informeret dem om den positive test og de vil først se mig om 3 uger. Håber der er nogle der kan hjælpe på forhånd tak

21-07-2017
Andersen89
Andersen89
Barn på 2 år og 8 måneder

Dejlig update,., Håber du får en skøn graviditet!

01-08-2017
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 5 måneder

Tak for jeres svar. Jeg ringede til lægen som sendte mig akut videre på sygehuset. Alt så fint ud indtil videre som lægen sagde, det er ligamentsmerter.

30-07-2017
Andersen89
Andersen89

Det er en skrøne :) min søster har to drenge og ved begge havde hun sindssyg kvalme og opkast konstant. Hun var også indlagt et par gange. Denne gang venter hun en pige og historien gentager sig, denne gang tilføjer hun så også lige graviditets sukkersyge. Hvis du er nevøs synes jeg du skal ringe til lægen, og fortælle hvordan du har det.

24-07-2017
Mussi85
Mussi85

Ved ikke om der er rigtig men med piger har man mere kvalme end med drenge. Jeg har to drenge og led ikke af kvalme i den grad :)

24-07-2017
Ramcan
Ramcan
Graviditetsuge 36

Det er altid ok at ringe til lægen igen,., Jeg fik det på samme måde og der bestilte min læge en tid til gynækolog,., Det viste sig, desværre for mig, at jeg var ved at abortere,., Håber det bedste for dig! Det kan godt være ligament smerter i forbindelse med at livmoderen udvider sig,.,

24-07-2017
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 5 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...