Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Huslige pligter

Hvordan når I andre alle de huslige pligter og hvad laver jeres unger imens ?Vores datter er 3,5 og får dårlig samvittighed hvis hun skal se tv og iPad imens .Både min og jeg arbejder fuldtid og bruger 1,5 time i transport oveni hver dag,så hverdagene er ret presset .

06-08-2017
Baby1214
Baby1214
Barn på 3 år og 8 måneder

Vi er lidt i samme situation hjemme ved os, mht. fuldtidsarbejde og forholdsvis lang transport.
Min mand har dog lidt længere tranporttid til og fra arbejde, så det er ofte mig der henter og går igang med de huslige pligter.

Vi har to børn og vores ældste pige er lidt ældre en din. Når der ikke er plads at hun kan "hjælpe til", er hun meget glad for at lege med sin dukke fra noget der hedder our generation. Hun har forskelligt tilbehør til den, så hun ofte kan kopiere hvad jeg fx. gør af huslige pligter. Det er lidt hyggeligt at se :-)

Hvis det evt er noget, kan du se hvad det er for en her: http://www.borneneskartel.dk/produkter/341-our-generation-dukker/

I forhold til min mindste er det selvfølgelig lidt alderledes. Men du skal ikke have dårlig samvittighed. De huslige pligter skal jo gøres :-)

10-08-2017
LoneJensen90
LoneJensen90

Vores datter hjælper også til med madlavning ,vasketøj ,dække bord men støvsugeren kan hun ikke sidde på 😆Og når det tager 4 timer at gøre rent synes hun det bliver en anelse kedeligt.

08-08-2017
Baby1214
Baby1214

Vi gører det for det meste som en lej med min søn. Når der fx skal laves mad får han lov til at hjælpe skræle skære røre vaske osv det er han meget glad for😊 jeg er self ved siden af ham når han får en kniv i hånden. Vi gører det sammen og det bliver så hyggeligt❤️ han får lov til st vaske op og han er bare blevet så god til det😅 når der skal vaskes tøj sorterer vi fx de mørke farver sammenn og han får lov til at lægge dem i maskinen og trykke på knappen😊 og det bliver sjovt for ham at se tøjet dreje rundt. Når der skal støvsuges får han lov til at sidde på støvsugeren og holde godt fast hvis han selv gør det så får han en lille tur. Altså for mig er ALT en leg og man kan få kvalitetstid ud af det samtidig med at man får mulighed for at styrke sit barns motorik selvtillid og gode minder❤️ jeg har det nemlig på samme måde når man har savnet sine unger men samtidig har en masse gøremål det er ikke nemt. Håber jeg har kunnet hjælpe lidt forresten er min søn lige fyldt 3😊

07-08-2017
Tullek
Tullek

Min store er 4, og enten ser han iPad eller leger med LEGO. Nogle gange hjælper han også. Samler sit legetøj osv .. men ja ellers vil jeg os høre hvordan i gør. Har os lang transport :-/

06-08-2017
Ramcan
Ramcan
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...