Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bange og nervøs 24/7

I februar mistede vi vores lille dreng,vi blev sat igang med en sen abort, da de ved misdannelses skanningen fandt mange svære hjertefejl på vores lille dreng. Det er simpelhen så forfærdeligt at stå og sku ta en beslutning om liv eller død! Men spicialisterne på rigshuspitalet fortalte at han ikke ville få et godt liv og han ville formentlig heller ikke blive særlig gammel,og da vi har en lille pige på snart 3 her hjemme så måtte vi ta en beslutning som var bedst for os alle! Fødslen af vores søn husker jeg kun som noget godt,og de var fantastiske i deres støtte og hjælp på sygehuset! Vi fik vores lille dreng i armene og han blev døbt på stedet og sov stille ind ho os 6 min efter! Men puha,på kort tid blev hele vores verden knust og vendt fuldstændig på hovedet! Det har været hårdt og det er stadig hårdt! Nu er det så at jeg er gravid igen, 13+3 i dag! Min læge har sygemeldt mig fuldtid, da angsten for at miste er stor,og problemer på arbejdet med en mester der ikke kan forstå at der er ting og produkter jeg ikke må bruge (er maler) så render rundt med dårlig samvittighed over ikke at være på job og passe mit arbejde da jeg fysisk har det ok! Men det pshygisk er sindsygt hårdt, fordi jeg bare frygter alt. Dagene op til scanninger er ulidelige og jeg frygter dem! Er bange for at håbe og se ud i fremtiden,af frygt for at få mit hjerte knust igen! Vi skal til en tidlig hjerte skanning i september og så misdannelses skanning i september os! Ventetiden er så svær og ønsker bare at det hele er overstået,at vi kan få noget mere ro på når vi ved om den lille og dens hjerte er ok! Undskyld.... havde bare sådan brug for at komme ud med det!!

21-08-2017
Milling12
Milling12
Baby på 9 måneder

Jeg mistede i februar en datter i graviditetsuge 32. Årsagen var moderkageløsning. Jeg er ogsågravid igen, ca ligeså langt som dig, men modsat dig er jeg ikke så nervøs for det nye barn, men jeg er så bange for at miste min datter på 3. Jeg kan godt forstå at du er nervøs, men jeg har besluttet at alle de børn der kommer til i mig skal føle kærlighed og ikke angst. Det hjælper mig

26-09-2017
Karmadorthe1
Karmadorthe1

Hvor er det dejligt at høre. Ønsker jer alt det bedste. ❤️

20-09-2017
nekmajs
nekmajs

Mange tak Charlotte 😊 jeg har købt den så jeg kan høre den lilles hjerte 😊 vi var i onsdags til tidlig hjertescanning og hjertet ser rigtig fint ud og hun scannede ved samme omgang hele den lille igennem og indtil videre ser alt bare rigtig godt ud! Puha,er lettet! Føler jeg kan trække vejret lidt mere nu og prøve at nyde graviditeten bare lidt igen! Ved samme lejlighed fik vi afhvide at vi venter os en lille pige ❤️ så storesøster på snart 3 herhjemme glæder sig til at få en lillesøster 😊 vi skal stadig til misdannelses scanningen og en sen hjerte scanning! Angsten tror jeg nok ikke helt forsvinder før jeg sidder med den lille i mine arme og kan se med egne øjne at hun er sund og rask! Det hele er stadig lidt svært,og der er dage der bare er røv dårlige!! Men heldigvis kam jeg få lidt mere ro på nu,og bare ta en dag af gange! Der er heldigvis flere gode en dårlige dage! Og er begyndte at føle glæden og håbet vokse så det er bare skønt!! Mange tak for alle jeres søde ord,det hjælper at vide man ikke er fuldstændig alene! Stort knus her fra ❤️

16-09-2017
Milling12
Milling12
Baby på 9 måneder

Hej Milling.
Jeg stod i en lignende situation, da vores første barn blev fjernet ved kirurgisk abort i januar efter nakkefolden. Da jeg er sygeplejerske var der mange praktiske ting (statistik, anatomi, sandsynlighed og sygdom) som jeg er meget bekendt med. Men viden er én ting, følelser noget andet! Pludselig blev al min viden og logiske tænkning taget fra mig og overtaget af en følelsen af at være "uduelig" - en "dårlig kvinde" fordi jeg ikke kunne lave et "rigtigt barn"...
Jeg er idag 23 uger henne med vores første barn (2. graviditet). Vi hviler i det, da alt tyder på en meget sund og rask dreng....
MEN; de første 4 måneder af graviditeten var det angst, frygt, mistillid og sårbarhed der prægede hverdagen. Både NIFTY test og tryghedsscanninger har været nødvendige. Min mand ville (kunne) slet ikke omtale graviditeten eller barnet, før efter 14 uge, hvor vi kom til nakkefold og fik konstateret et sundt barn.
Din angst er naturlig... faktisk vil jeg våge at påstå, at den er direkte sund! Var du ikke nervøs, ville jeg undre mig. I henhold til din angst, kan jeg anbefale at købe en "AngelSound" hjertelydsscanner. For mig giver det KÆMPE tryghed at kunne lytte til hans hjerte når jeg har behov for det. Nogle dage behøver jeg ikke, fordi jeg føler mig stærk, oven på, elsket og ikke mindst; jeg kan mærke HAM!
MEN; andre dage er jeg nede, trist, modløs og sårbar. Så kan jeg lytte 3-4 gange på en time til ham. Muligheden er rar at have, da den tidligere negativ og sorgfuld oplevelse hele tiden banker i underbevidstheden.
Sender dig kærlighed og styrke! Og husk; Et tjek / en scanning / en undersøgelse eller opkald til jordmoder er ALDRIG én for meget..!
Charlotte

02-09-2017
Charlotte SP
Charlotte SP
Baby på 11 måneder

Mange tak skal i ha. Ja det er bare virkelig hårdt! Og der skal bare ingen ting til før jeg bliver hylet fuldstændig ud af den! Følelserne køre bare op og ned konsistent og hormonerne i kroppen hjælper ikke lige frem på det! Føler mig stresset og har virkelig svært ved at huske ting nogen gange! Men ja i har ret,må prøve at holde modet oppe og prøve at skubbe alle de mange frygtelige tanker lidt i baggrunden så godt som jeg nu kan! Kroppen/og baby har jo heller ikke lige frem godt af alt det stress og angst man føler! Igen tak for jeres svar og medfølelse,det hjælper at ha nogen at snakke med om det! Da det kan være virkelig svært at forklarer folk der ikke har prøvet det,hvordan man har det!

28-08-2017
Milling12
Milling12
Baby på 9 måneder

Åh, hvor jeg forstår dig! Jeg har været igennem 2 forløb, som i den grad gav mig scanningsskræk til denne graviditet. Jeg turde ikke tro på, at alt var godt, før misdannelsesscanningen var godt overstået. Mange tanker til dig og held og lykke med det helt.

24-08-2017
gitteg3
gitteg3

Åhhh, hvor kan jeg godt forstå din bekymring. Jeg har ikke prøvet at miste efter 2. scanning, men fik en abort efter nakkefold pga. trisomi 18, og har to kolleger, som begge har mistet omkring 2. scanning (den ene af samme grund som dig). Så jeg kender kun alt for godt til angsten og bekymringerne. Jeg er nu 24+2, og denne gang fik jeg moderkagebiopsi, men har først rigtig kunnet slappe af efter 2. scanning, da jeg først frygtede kromosomfejl og derefter fx hjertefejl. Det er så hårdt, fordi det er så vigtigt for en, men på den anden side må man også give slip på et tidspunkt, da man jo ikke kan gøre hverken fra eller til. Håber virkelig, at du kan slappe lidt af efter næste scanning. Det har jeg i hvert fald besluttet mig for at gøre, selvom tankerne stadig dukker op en gang i mellem.

21-08-2017
nekmajs
nekmajs
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...