Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Børnesygdomme

De børnesygdomme som børn bare skal have... Skoldkopper (helst ikke før de er 1 år, for så er der risiko for at de får dem igen) Lusingesyge 3 dages feber Hånd, mund og fodsyge (den har jeg åbenbart ikke haft som barn, for min datter smittede mig) Er der andre? Pt. har min datter kun haft hånd, mund og fodsyge og hun bliver 2 år om en lille halv måneds tid. Hvis Jeres får hånd, mund og fodsyge og de siger det gør ondt, så tro på dem - jeg negligerede min datters udtryk for at det gjorde ond, men nu da jeg selv har haft det - så jo, det gør ondt. Hun sagde ofte av, i forbindelse med bleskift - og jeg sagde bare, nej skat det gør da ikke ondt. Stakkels pige, jeg har totalt dårlig samvittighed.

25-08-2017
Henr83
Henr83

Det er da bedre at få det overstået som barn end at skulle døje med det som voksen. Mange børnesygdomme er nemmere at komme igennem når man er et lille barn, som voksen kan du blive meget alvorligt angrebet.

Det er måske ikke så slemt med 3 dages feber og Lusingesyge (Har endnu ikke oplevet det mht. min datter) - men jeg kan da sige at Hånd, Mund og Fodsyge - det er en sygdom man helst skal have som barn. Jeg var meget mere angrebet mht. udslæt end min datter var og hendes var også hurtigere overstået.

Og skoldkopper er en sygdom man helst skal have som barn, det kommer nemlig i en mildere grad hos børn end hos vokse - i nogle tilfælde kan det endda være livsfarligt. Jeg har allerede besluttet at hvis min datter endnu ikke har haft skoldkopper i en alder af 10 år, så vil jeg betale for at få hende vaccineret, da jeg ikke synes hun skal udsættes for skoldkopper i så sen en alder.

Fåresyge, Polio og Mæslinger er så vidt jeg ved de sygdomme børn i dag vaccineres imod via vaccinationsprogrammet.

Men findes der andre børnesygdomme end dem jeg har nævnt?

28-08-2017
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...