Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Børn og "blærebetændelse"?

Jeg har en dreng på 2 år og 4 måneder. Han har her i weekenden været passet hos mine forældre og skulle først hente ham og hans søster i aften. Min mor ringede til mig i morges og sagde hun syntes han skulle tjekkes da han brokkede sig over ondt i mave, og ville ikke støtte på benene og ikke have ble på. Vi kørte til lægevagten og hun lyttede på mave og så i ørerne og sagde vi bare skulle give ham Panodil og ellers komme igen eller ringe hvis der blev mere. Da vi gik ud tissede han rigtig meget i bleen, og var glad lige efter og nu har han sovet siden. Mit spørgsmål er om tis godt kan "sidde fast" så det gør ondt, lidt ala blærebetændelse. ? Min den store pige har aldrig oplevet det, derfor jeg ikke ved det :)

27-08-2017
zlud22
zlud22

Altså der har ikke været noget som helst med ham siden, men holder selvfølgelig øje med ham. Mn har nemlig heller aldrig oplevet det, heller ikke med min datter på 5 år.

28-08-2017
zlud22
zlud22

Det lyder næsten som nyresten hos voksne - som passerer... jeg ville få det tjekket - har været indlagt med min pige med nyrebækkenbetændelse (helt andre symptomer) og er ret overrasket over hvor 'alvorligt' det kan være med 'tis-tøjet' :) jeg skal ikke gøre dig nervøs men jeg ville lige snakke med lægen om den specifikke oplevelse, god bedring med ham!

27-08-2017
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...