Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sover konstant

Hej min datter på næsten 9 uger har siden i fredags nærmest bare sovet. Inden var hun nærmest altid vågen. Hun er kun vågen kort om formiddagen og ellers for at spise når ikke engang at skifte hende. Er det normalt de tager sig sådan nogle sove perioder? Hun vil kun sove oven på mig så jeg er nærmest gået i hi i dette fine vejr

04-09-2017
Ebklarinet
Ebklarinet
Barn på 2 år og 10 måneder

Hej,
Vores datter var præcis på samme måde og selvom det er så dejligt at have hende liggende på sig kan man ihvertfald godt føle sig lidt låst. Specielt i godt vejr :-)
Vi fik det råd at benytte os af et babynest og vi har været meget glade for den her type https://filur.dk/filibabba-babynest-moonlight. Det gjorde at vi kunne have hende tæt og samtidig lade hende sove.

Men for at vende tilbage til dig oprindelige spørgmål. For os var det tilfældet og har snakket med veninder og mødre fra mødregruppen som til dels har haft det på samme måde. Så det tror jeg ikke du skal bekymre dig om :-)

06-09-2017
StineC83
StineC83
Barn på 3 år og 9 måneder

Hvis hun trives; altså melder sig og ammer effektivt, har god kontakt det tid hun er vågen, og har min 5-6 gode tissebleer om dagen, så er der ingen regler for hvor meget hun må sove :) måske har hun lige været igennem 2 udviklingsspring, og lader lige lidt op igen :)

05-09-2017
Degovigovich
Degovigovich
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...