Bil til famile med 3 børn??

Søger erfaringer og gode råd. Da vi om lidt kommer til at have 3 børn i alderen 0-4 år, er vi i gang med at søge efter en bil, med plads til 3 autostole + god plads i bagagerummet. Har ingen erfaringer med billøb, og i min søgen, synes jeg at kravet om plads til tre autostole begrænser mulighederne yderst meget. Er der nogen med gode råd til hvilke biler vi skal se efter? 😊

04-09-2017
edwh
edwh
Barn på 3 år og 7 måneder

Ford S-Max - Helt sikkert. Men uden Turbo Diesel ved 1.6 liters motoren og uden automatgear (de går i stykker). Vi en 5-sæders Diesel 2.0 L fra 2011 og har plads til vores tvillinger på 2 år med bagudvendte Concord Reverso-stole på højre bagsæde og bagsædet i midten. Plads til tvillinge-kombivogn samt stort hundebur i bagagerummet. Plad til mor eller far på venstre bagsæde med god komfort og plads til bagage og hund nummer to på forsædet.
Vi pønser på barn nummer tre, og det er der stadig fin plads til ... så må vi have bagagen i en trailer eller gide sætte bagageboksen bag på krogen - eller lade hundene blive hjemme.
Den koster og 2500 mdr i lån, 2700 i halvårlig ejerafgift og er ikke så dyr i forsikring heller. Den er sikker og dejlig at køre i.
Håber du kan bruge det til noget.

21-11-2017
BVmor
BVmor
Barn på 2 år og 11 måneder

Vi har en Kia carnival, og den er dejlig rummelig og “høj” så man ikke skal bukke sig for at give børnene sele på. Jeg elsker den 😍

08-11-2017
HeidiLolle
HeidiLolle
Barn på 3 år og 9 måneder

Den nye qashqai er super rummelig og god med plads. Og tilmed er den ‘høj’ i det så man ik får de ubehagelige bøj i ryggen og med de nye afgifter er den til at betale. Og bedre endnu Nissan har nogle super service aftaler der gør man virkelig kan spare en del. Ellers kan en Peugeot 308 st car virkelhv anbefales. Den har også god plads. Og Peugeot har virkelig også nogle gode service aftaler hvor ALT er inkl. Selv sprinklervæske, viskerblade mm er med. Man køre blot forbi og får det skiftet/fyldt op.

24-10-2017
nullehaj
nullehaj

Vi har for et par måneder siden købt en Citröen C4 grand Picasso. Og er såååå glade for den. Masser af plads til 3 stole bagi, da der er 3 individuelle sæder. Og mega bagagerum. Synes også de har en overkommelig pris som brugt.

04-10-2017
Lenakris
Lenakris
Barn på 3 år og 7 måneder

sørg for at vælge en bil med 3 individuelle bagsæder. Vi har citroën c4 grand picasso. og er rigtigt glade for den der kan i nøddtilfælde sidde en voksen i mellem 2 autostole på bagsædet. vi har 3 børn på 7, 4 år og 4 måneder. og var i jylland i sommers uden problemer med oppakning.

05-09-2017
BetinaH1
BetinaH1

Jeg kan varmt anbefale dig Skoda Fabia Combi eller Skoda Octavia 😉👍 masser plads og rummeligt 😁

05-09-2017
Belgin
Belgin
Barn på 2 år og 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...