Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Regler om hjælp

Hej allesammen. Jeg er en kvinde på 32 år, og venter mit første barn. Jeg bliver alene mor, da faren ikke ønsker at være en del af det. Jeg står så i den situation at jeg lige nu bor i en 1 værelses lejlighed, og pga kontanthjælps loftet, har jeg ikke råd til at flytte i en større lejlighed da jeg vil stige ca 3000 kr i husleje om måneden. Jeg har så hørt et sted, at man ikke må bo i så lille en lejlighed med et. barn, og kommunen så skal gå ind og hjælp. Er der nogen som kender regler for det? Eller evt har nogle gode råd? På for hånd tak.

09-09-2017
guldhammer84
guldhammer84
Baby på 5 måneder

Du kan jo søge diverse børnepenge og børnebidrag fra faren.

26-09-2017
HeidiLolle
HeidiLolle
Baby på 5 måneder

Så vidt jeg ved, hjælper kommunen med at finde en bolig til folk i din situation. Det er jo lidt en akut hjælp, hvis ikke du må bo i din nuværende bolig. Jeg havde ringet til kommunens bolig afd. og bedt om hjælp :)

17-09-2017
Sirin89
Sirin89

Min forlovede, vores dreng på næsten to måneder og jeg bor i en etværelses på 30 kvardratmeter. Kommunen har intet sagt til os. Vi har dog fået af vide at man skal stå uden tag over hoved før kommunen hjælper med bolig situationer. (Vi vil nemlig gerne bo i noget større)

10-09-2017
nicolinerasmus
nicolinerasmus
Baby på 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...