Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fødsel og bækkenløsning

Hej. Jeg har været sygemeldt og sengeliggende med slem bækkenløsning siden 17. graviditetsuge. Og jeg er så bange for, om jeg har kræfter nok til at kunne føde selv. Har du født med bækkenløsning, og gik det godt?

16-09-2017
januarmor2018
januarmor2018
Baby på 11 måneder

Jeg har været sygemeldt med slem bækkenløsning under begge mine graviditeter og er også blevet det nu her under min 3. Bare rolig, du skal nok have masser af kræfter under fødslen. Det har overhovedet ikke påvirket mig på nogen måde under fødslen, selvom jeg knap kunne gå til sidst under min sidste graviditet. Hvis du er nervøs så snak med din jordemoder:)

03-11-2017
Marianne91
Marianne91
Baby på 8 måneder

Min veninde havde bækkenløsning i forbindelse med begge graviditeter og hun fødte normalt begge gange.

30-10-2017
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 4 måneder

Tak for dit svar. :) Jeg håber virkeligt på at kunne føde naturligt denne gang trods min bækkenløsning. Det er bare svært at forestille sig, at man har kræfterne til det, når man har ligget i sengen og gloet det sidste halve år. Men jeg håber virkeligt.

29-10-2017
januarmor2018
januarmor2018

Har også været sygemeldt tidligt pga bækkenløsning både med min første og nu her min anden graviditet. Fødslen første gang gik helt perfekt på trods af bækkenløsning, faktisk skal dit bækken være løst for at barnet kan masse sig ud. Mit bækken havde det allerede meget bedre få timer efter fødslen da noget af vægtbelastningen jo forsvandt. Men du skal være obs på hvordan dit bækken er månederne efter fødslen. Hvis det stadig giver besvær efter 3 mdr skal du få lægen til at henvise dig til en fysioterapeut så det kan rettes op. Men selve det at føde med bækkenløsning var intet problem bækkenet gjorde ikke ondt da veerne er dem man har fokus på under fødslen. Pøj pøj med det!

23-10-2017
miapj
miapj
Baby på 12 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...