Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Børn og brændeovn - hjæææælp

Hej! Vi har to små børn under 3 år og er ved at bygge nyt hus. Vi kunne rigtig godt tænke os en brændeovn som denne i vores nye hus http://www.jydepejsen.com/da/produk​ter/senza/ . Mit spørgsmål er så: Er det for farligt i forhold til børnene og hvad har i andre gjort - hvis i har haft brændeovn?? Kan man få en slags hegn den sikre at børnene ikke kommer for tæt på eller skal vi vente med at installere brændeovnen til børnene er blevet lidt ældre?? Håber i er nogle der har stået i samme situation, som kan give et par gode råd :-)

25-09-2017
LoneJensen90
LoneJensen90
Baby på 16 måneder

Hej Lone

Jeg kan anbefale dig brændeovnen der hedder Varde Brændeovn Aura 2, du kan læse mere om den her https://testmagasinet.dk/bolig/braendeovn-test.html og så købe et børnegitter du kan sætte op rundt om den, det virker som det skal for os. Vi købte brændeovnen for et lille års tid siden, og har bestemt ikke fortrudt, den giver god varme og er meget økonomisk. Vi havde først kigget på en anden model, men dataerne på den brændeovn var ikke lige så gode, som den vi købte. Den ville blive meget dyrere i længden at bruge. Min pointe er at nogle gange kan det godt svare sig at give lidt mere når man skal købe nye ting, fordi man hurtigt vinder det ind igen under brug, som med vores brændeovn

05-10-2017
KristineEriks
KristineEriks
Barn på 1 år og 10 måneder

Tak for svar ! :-)

Vi har besluttet os for at købe brændeovn og gitter! :D

04-10-2017
LoneJensen90
LoneJensen90

Vi fik brændeovn da sønnen var 2, har aldrig haft gitter om. Men han har også brændt sig 2 gange hos et vennepar på deres ovn. Vi venter nr 2 til februar og jeg har besluttet at kæbe et gitter, de fås tit brugt på salgs sider.:)

03-10-2017
SaraBS
SaraBS

I kan sagtens installere brændeovn. Vi har brændeovn og to små børn, og vi har et gitter rundt om den, så de ikke kan komme helt tæt på den.

26-09-2017
Friis77
Friis77
Barn på 1 år og 6 måneder

Du kan købe gitter ligesom dem til døre..

25-09-2017
Miuse
Miuse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...