Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Holde børn hjemme fra vuggestue.

Er ser nogle af jer der har valgt Ikke at sende jeres børn i vuggestue? og hjemme passet dem i stedet? Hvordan gjorde i med økonomi og med at socialisere lidt med andre børn?

25-09-2017
Miuse
Miuse
Barn på 1 år og 8 måneder

Det kan være helt fint at have sine børn hjemme i stedet for vuggetuen, men man skal helt sikkert være opmærksom på at holde aktivitetsniveauet oppe. Med det mener jeg at man ofte skal ud og se andre børn, så børnene kan lære alle de sociale færdigheder, som man lære nede i børnehaven.

mvh
Jeppe
https://www.broges.dk

25-03-2018
jeppen
jeppen
Barn på 3 år og 3 måneder

Jeg havde min søn hjemme til han var knap 2,5 år hvor han så lige nåede dagpleje inden han sku i børnehaven. Ddt var virkelig skønt at have ham hjemme hele tiden nød hvert sekund af der. Men i sidste ende har de godt af at komme ud og lege med mange andre børn. Nu har jeg en søn der er meget sensitiv så det der med mange børn og råben og skrigen som der tit er i børnehaver gør ham rigtig utryg og derfor trives han ik rigtig i bh. Det er et mareridt at aflevere ham om morgenen, han blir ulykkelig og utrøstelig og det er møg hårdt for mig at ‘efterlade’ ham dernede. Men pædagogerne siger han leger fint når først der er overstået. Men inderst inde ville jeg ønske jeg stadig havde ham hjemme hos mig hele tiden hvor han er glad og tryg. Jeg ville ønske han ik sku afsted

24-10-2017
nullehaj
nullehaj

Jeg er nysgerrig, hvorfor vil du beholde børnene hjemme, er det for at spare penge, eller er der andre årsager? Ikke at der er noget i vejen med det, jeg er bare nysgerrig:)

Kærlig hilsen
MusenSus
https://senge-testeren.dk/

05-10-2017
Musensus
Musensus
Barn på 3 år og 4 måneder

Du sparer 3500kr hver måned. Ved at beholde barnet hjemme. Nu hvor det er koldt kan du tage barnet med til legeland. En gang. Imellem. Hvor gammel er dit barn? Og hvor bor du? jeg går ud fra du bor i København. Min har gået i vuggestue men har beholdt ham hjemme da jeg snart skal have nr 2, jeg har haft ham hjemme i nogle måneder. Du kan evt. tage dit barn med på biblioteker, der plejer komme mødre med deres børn som er på barsel. Jeg har læst om legestuer men har ikke selv prøvet det. Min elsker at lege med andre børn, han har heller ikke nogen han omgås med

05-10-2017
Sgm786
Sgm786
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...